Texting Dr. Stalker

Independently Published
İngilizce

2025 116. kitabı
Okunma: 07 Ağustos 2025 10:42
Kitabı sevdim çok fazla iç ses olmasına rağmen beni rahatsız etmedi. İç sesler ağdalı bir dille değil daha sade yazılmıştı muhtemelen bu yüzden rahatsız olmadım. Psikolojik alt yapısı güzel işlenmişti bence. Kızın başına gelenler için dışarıdan bir sorumlu araması ve sonunda Alexanderı suçlaması bana çok olağan geldi. Kurbana kendini suçlu hissettirme olayı kendini savunma refleksiyle zavallı adama döndü. O olmasaydı onu dövmeyecekti sonuçta. Onun varlığı yüzünden dayak yedi. Psikolojik olarak güzel vermiş yazar ve kısaca kesip atmamış bu durumu. Günlük hayatta ne kadar nasıl sürerse o kadar uzatmış durumu. Hiç tanımadığın birine tutunup dertleri dökmek keşke herkese nasip olsa be. Önemsendiğini ve bunu bir çıkar gözetmeden yapıldığını düşünğyor ve rahatlıyır insan. Keşke benim de kapıma bir kullan at telefon bırakılsa. Gel sadece dertlerini anlat dense. Psikolojik olarak bu mükemmel hdjsjsjdf kitap çok yavaş ilerliyor neredeyse sadece iç ses okuyoruz ama bu beni rahatsız etmedi. Sadece bazen içeriye dalıp yeter be söylüyorsan söyle diye çıngar çıkarasım geldi. Nenelerinin öldükten sonra bile çocukları rahat bırakmaması komik bir detaydı. Sürekli açılam televizyon falan. Özellikle halvet sahnesinde açılan mutfak dolapları ve çekmeceler sanki hadi oğlum aferin koçum efekti vermişti dkrkgorkgldlgh Burdan sonrası spoiler içerir Kitabımız Sailor ya da diğer ismiyle Lori kızımızın erkek arkadaşı tarafından öldürülmeye ve tecavüz edilmeye çalışılmasıyla başlıyor. Neyse ki tam zamanında komşu ve köpeği yetişiyor. Adam tam bir pislik zamanla diğer detayları gördükçe kız da kendine yükleniyor ben nasıl bunu fark edemedim diye. Güya karşı komşusunu soyunurken izlediği için kızın sürtük olduğunu ve ölmesi gerektiğini söylüyor döverken. Bu da kızda büyük bir travma ve istemsiz bir
Texting Dr. StalkerPepper Winters · Independently Published · 20255 okunma
Lori & X & Zander
2025 58. kitabı
Okunma: 07 Ağustos 2025 12:09
Kitabı seven azınlıktayım. Pepper i baz alınca daha yoğun dark bir kitap bekledik ama gayet soft bir kitap okuduk. Tabi ki psikolojik yönü ağırdı. Kızımız sevgilisi tarafından şiddete uğrayan biriydi ve derin bir psikolojik şoka girdi. Ve Zander oyyy çok tatlı kuzu bir doktor ve kızımızın komşusu. Ve kızımıza aşık. Zander in kızımız iyi etme çabasını okuyoruz. Bu psikolojik alt yapı ile geçiyor hikayemiz. İki deli aşık kafaları karışık bir sağa bir sola çarpıp durdular. Ve benim kitap boyunca sinir olduğum kızımız elini taşın altına koydu ve işi çözdü. Zander çok tatlı beyefendi düşünceli akıllı şapşik bir karakterdi çok sevdimmm çokk. Kızla ilgili ise anladım yaa ben onu salaklıklarına kızamıyorum. Gerçi ben bir pepper hayranı olarak taraflıyım.
Texting Dr. StalkerPepper Winters · Independently Published · 20255 okunma

Pepper WintersYazar · 34 kitap
New York Times ve Usa Today Uluslararası Çok Satanlar yazarı Pepper Winters yazar, okuyucu ve eş olarak hayatta bir sürü rol üstlenmektedir. Kafa karıştırıcı, karanlık ve kötülük dolu hikâyelerden ve tabu olarak nitelenen konuları irdelemekten hoşlanır. Seyahat etmeye bayılır. Ayrıca çok iyi Fransızca konuşan muhteşem bir eşe sahiptir. Kitaplarındaki erkek karakterleri ve aşkı yazarken sıklıkla eşinden ilham alır.