Vicious Lost Boys #2

The Dark One
İngilizce

Güzeldi
2024 284. kitabı
Var Olmayan Kral daha iyiydi bence ama bu da seri devamı olarak gayet başarılı bir kitaptı. Baya sevdim bir çok olayı çözmeye basladık 4 erkeğin de kızın üstüne titremesi mükemmel olmuş
The Dark OneNikki St. Crowe · Independently Published · 2022227 okunma
2023 76. kitabı
İlk kitaptan daha iyiydi en azındna bir konu vardı. Karakterlerin hepsinin ağsından kitabı okumak güzel sadece okuduğum diğer dark romancelerden oldukça farklı rahatsız edici derecede değil ama bence kesinlikle 25 yaş ve üzeri okumalı. 18 yaşında olan biri olumsuz etkilenebilir. İlk kitabı okuyan zaten ne demek istediğimi anlar…
The Dark OneNikki St. Crowe · Independently Published · 2022227 okunma
Beklentinizi düşürün ve keyif alın :)
·232 syf.·
2025 32. kitabı
Bu seriyi okurken keyif alıyorum. Herkese hitap etmeyen bir seri çünkü içinde RH var. Her şeyin karşılıklı rızaa’ya ve isteğe bağlandığı bir olay söz konusu olduğu için gözüme batmıyor. Sat kısmını zaten çok basit kaçmış çok ucuz. Ama olay kısmı gerçekten berrak uyandırıyor ve nereye bağlanacağını gerçekten merak ediyorum. Fae ikizlere kitabın başında bir güvensizlik yarattılar ben de ihanet edebilirler düşüncesiyle ama darling aşkı üstün geldi. Yani devam kitabında gerçekten ne olacağını merak ediyorum gölge işi nereye bağlanacak darling ne yapacak acaba. Favori karakterim şu an için Vane, ama günün sonunda kim ne yapacak gerçekten bilemiyorum. Cherry arkasında mutlaka bir şey yapacağı belliydi hiç güven vermiyordu üçüncü kitapta başına ne gelecek merakla bekliyorum umarım hak ettiğini bulur. Yazar çok ağızdan yazmış ve herkesin kendi bakış açısıyla yazmış o yüzden aslında genel olarak diğer karakterlerini bilmediğini başka bir karakterin gözünden okurken görüyoruz bu da bir yandan güzel ama bir yandan da çok fazla kişinin ağzından okuduğumuz için sinir bozucu oluyor. Vane bakış açısıyla olaylar nasıl onu merak ediyorum.
Karanlık OlanNikki St. Crowe · Nox Yayınları · 2025227 okunma
Fantastik evreni tanıma kitabıydı gayet iyiydi.
2026 37. kitabı
Karanlık Olan Nikki ST. Crowe 4 Kitaplık Seri Fantastik-Darkromance Yetişkin Kurgu Rivers Harem Çoklu Karakter Anlamı 232 Sayfa Puanım 7 Seri Sıralaması: 1- Var Olmayan Kral 2- Karanlık Olan 3- Vahşi Darling 4- Fae Prensleri Serinin ikinci kitbı fena değildi. Winnie'nin aç gözlülüğü okurken yok artık dedirtti. Kitapta Peter Pan geri planda kalmıştı, Vane daha fazla esrarengiz ve güçlü olarak öne çıkıyordu. Kitapta fazla konu yok diye şikayet ediyordum ki finalde biraz aksiyon yaşandı ve bu hoşuma gitti. Kitapta konu ve karakterlerin derinliği yoktu ama kafa dağıtmaklık kısa kitaplar arıyorsanız okuyabilirsiniz. Var Olmayan Kral Karanlık Olan Nikki St. Crowe
2025 24. kitabı
Okunma: 27 Şubat 2025 21:42
İlk kitaptan bir tık daha iyiyidi galiba çünkü daha çok aksiyon ve olay örgüsünde gelişme vardı…final ise cidden şaşırtıcı ve merakta bıraktı..final yüzünden seriye devam edeceğim ama hala yazarın potansiyeli yüksek olan bu konuyu birqz harcadığını düşünüyorum. Bu arada Winnie sanırım okuduğum libidosu en yüksek kadın karekterdi galiba bir an durmadı yahu
2025 14. kitabı
Bazı kitapları okurken pek düşünmemek lazım. Bu da o kitaplardan biri. Yani beyninizi çıkarıp bir köşeye koyarak okursanız pekala sevebilirsiniz. Biraz Cennet Mahallesi ya da işte ne bileyim Akasya Durağı izlemek gibi. Düşünmeyeceksin... Bu kitap, ilk kitaba göre daha iyiydi ki bunun tek sebebi kesinlikle Vane. Peter Pan ve İkizler de iyi güzel evet ama Vane... Huysuz ve gizemli scarface tipleri görünce hangimiz "I can fix him" moduna girmiyoruz ki??? Favorim kesinlikle o. Kitabın finalinde Darling'in başına gelenleri düşünürsek üçüncü kitapta Vane ile kendisini buluştukları ortak paydadan dolayı cok daha fazla okuyacağız bence. Son olarak sayfa sayısı çok az. 200 sayfa kitap mı olur Allah aşkına yaa zaten bunun yarısından fazlasına smut yazıyorsun, bari sayfa sayısını yükselt de biraz kurguya dair de bir şeyler okuyalım gözünü seveyim...
2025 23. kitabı
Okunma: 20 Kasım 2025 00:00
ilk kitaba göre daha güzeldi diyebilirim serideki gizem sizi içine çekiyor ama ne yazık ki biraz smut fazla daralıp geçesim geliyor hep sevişme derdindeler ama her seferinde öyle bir yerde bitiyor ki diğer kitaba geçiyorum
2025 35. kitabı
Var Olmayan Ülke artık bir masal değil, bir savaş alanıydı. Pan,kayıp gölgesini sonunda bulmuştu… ama onu elinde tutmayı başaramamıştı.Gölge,özgürlüğüne kavuştuktan sonra adaya kaçmış ve Kaptan Hook’un bölgesine düşmüştü.Geri almak için bir anlaşma yapılması gerekiyordu ama Hook,Pan’e zarar vermek isteyen Fae Kraliçesi ile,Fae Kraliçesi ise korkunun vücut bulmuş hâli olan Timsah ile de işbirliği içindeydi. Karanlık Fantastik Retelling Ters Harem Yetişkin İçerik Aksiyon ve Macera Vahşi Kayıp Çocuklar Serisi#2 Düşmanlar gittikçe güçlenirken,Pan’in etrafındaki herkes bir seçim yapmak zorundaydı: Ona sadık kalıp savaşmak mı, Yoksa ona karşı birleşmek mi? Bu savaşın tam ortasında Winnie vardı.Pan için Var Olmayan Ülke bir taht,Vane için ise özgürlüğün simgesiydi.Ama Winnie için burası artık evdi.O sadece bir piyon değil,güç dengelerini değiştiren kilit kişiydi. Fae Kraliçesi kendi ailesini bile karşısına almış,Pan’i yok etmek için harekete geçmişti. Kaptan Hook gölgelerin efendisi olmak için planlarını hazırlıyordu. Timsah,yarım kalan hesaplarını kapatmak için pusudaydı. İkizler (Kas & Bash),Pan’in yanında mı kalmalıydı yoksa Fae Kraliçesi’nin teklifini mi kabul etmeliydi? Winnie içinse en büyük soru şuydu:Vane’in karanlığına adım atacak mıydı? Aksiyon,ihanet,güç savaşları ve karanlık romantizm dolu bir macera!Winnie artık Var Olmayan Ülke’ye tamamen ait ve hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.Ters harem ve yetişkin içerikli karanlık fantastik serileri sevenler için bağımlılık yapacak bir kitap! YORUM: Yazar, aksiyonu bir an bile düşürmeden olayları sürükleyici bir şekilde işliyor.Peter Pan’in gölgesini geri alma mücadelesi,Fae Kraliçesi’nin entrikaları,Hook’un sinsi planları ve Winnie’nin içsel çatışmaları,gerilimi her sayfada artırıyor.Winnie ve Vane arasındaki
2025 36. kitabı
Okunma: 27 Şubat 2025 19:13
Vahşi Kayıp Çocuklar Serisi #2 – Karanlık Olan | Nikki St. Crowe Karanlık Bir Masal Uyarlaması, Güç Mücadelesi ve Ters Harem Dinamikleri İlk kitabı sevenler için Karanlık Olan tam anlamıyla olayların birbirini kovaladığı, tempolu ve daha da karmaşık hâle geldiği bir devam kitabı. Vahşi Kayıp Çocuklar serisi, Peter Pan hikâyesini çok daha karanlık, yetişkinlere yönelik ve bambaşka bir noktaya taşıyor. İlk kitapta Pan ve kayıp çocukların dünyasına giriş yapmıştık, şimdi ise bu dünyanın sert kuralları, tehlikeleri ve iç çatışmaları daha da derinleşiyor. Ana karakterimiz Winnie, Pan’in dünyasına adım attıktan sonra tamamen farklı bir gerçeklikle yüzleşiyor. Var Olmayan Ülke artık sadece büyü ve masallarla dolu bir yer değil, güç mücadeleleriyle sarsılan, ihanete ve savaşlara gebe karanlık bir dünya. İlk kitapta Peter Pan sonunda kayıp gölgelerini bulmuştu ancak geri döndüklerinde gölgeler tekrar kaybolmuştu. Üstelik bazı gölgeler Kaptan Hook’un bölgesine düşmüştü ve onunla bir anlaşma yapmadan bu bölgeye girmek mümkün değildi. Ama gölgeleri isteyen sadece Hook değildi… • Fae Kraliçesi, yani Bash ve Kas’in kız kardeşi, Peter Pan’e karşı büyük bir güç topluyordu. • Timsah, yani Vane’in korku saçan kardeşi, kendi oyununu oynuyordu. • Pan’in etrafındaki herkes bir karar vermek zorundaydı: Ya ona sadık kalacaklar ya da ona karşı birleşeceklerdi. Ve tabii ki Winnie… O da bu savaşın tam ortasında kalıyordu. Peter Pan ve Vane arasındaki gerilim artarken, Winnie’nin bu dünyadaki konumu da şekillenmeye başlıyordu. Vane’in karanlığına gerçekten karışabilecek miydi? İlk kitap daha çok karakterlerin dünyaya girişi ve ilişkileri üzerineydi. Bu kitap ise Var Olmayan Ülke’nin aslında ne kadar tehlikeli bir yer olduğunu gözler önüne seriyor. Fae Kraliçesi, Timsah, Hook gibi güçlü
2025 70. kitabı
Okunma: 28 Mart 2025 00:31
Karanlık Olan ~ Nikki St. Crowe . Vahşi Kayıp Çocuklar serisi sarsıcı bir ikinci kitapla devam ediyor! Bu serinin karanlık bir masal uyarlaması olduğunu bilerek okumanız gerektiğinin altını ikinci kitapta da çizmek istiyorum. Yetişkin içerikli sahneler ve karmaşık ilişkileriyle herkese hitap edebilen bir tür değil. Ama türü seviyorsanız heyecanla okuyacaksınız Darling ailesinin kadınlarının geleneği Winnie ile devam ediyordu ilk kitapta. Bir adaya götürülüp karanlık masallara adım atıp Peter Pan’in gerçek yüzüyle tanışıyordu. Gözlerini Var Olmayan Ülke’de açmıştı. Kayıp Çocuklar’la dolu bu adada o kadar çok şey yaşanmıştı şoka girmiştim Darling kadınlarının zihinlerinden almak istedikleri şeyler, kayıp gölgeler, ada, kitabın sonunda dahil olan bazı karakterler ve sonundaki şok edici olayla ikinci kitap efsane başladı. İkizler, Vane ve Peter Pan arasında savrulan olaylar, kayıp gölgeyle ilgili ortaya çıkan detaylar ve bu evrende açılan yeni karakter kilitleriyle ilk kitaptan daha çok sevdiğimi söylemem lazım. İlk kitaptan daha sarsıcı, daha olaylı ve karakterlerin hem geçmişlerine hem de karakterlerine yönelik daha derin fikirlere sahip oldum. Bir karakter var ki beni inanılmaz şoka uğratıyor. Öyle bir şey oldu ki sonu çok fenaydı Hayatımıza dahil olan Timsah ve gelmeden önce yarattığı etki inanılmazdı. Kaptan Hook ve Fae Kraliçesi detaylarıyla inanılmazdı! Peter Pan mı Vane mi ikilemi beni bitirdi galiba ama bir favorim var ki onun Winnie ile ilişkisi, kırılma noktası ve duygu yoğunluğu çok fenaydı. Savaş kapıda ve sadece Einnie değil bu hikayedeki kimse piyon değil! Bir kadının hırsı temalı bir sondu ve devamı için çığlıklar atabilirim Yüksek dozda yetişkin içerik ve ters harem konulu olduğunun bir kere altını çizerek karanlık bir masal uyarlaması okumak isteyenler

Nikki St. CroweYazar · 5 kitap
Nikki St. Crowe, kötü adamın kızı, kızın da gücü ele geçirdiği karanlık romanlarda uzmanlaşmış, USA Today ve Amazon'un bir numaralı Çok Satan Yazarlarından biridir.