Var Olmayan Ülke artık bir masal değil, bir savaş alanıydı.
Pan,kayıp gölgesini sonunda bulmuştu… ama onu elinde tutmayı başaramamıştı.Gölge,özgürlüğüne kavuştuktan sonra adaya kaçmış ve Kaptan Hook’un bölgesine düşmüştü.Geri almak için bir anlaşma yapılması gerekiyordu ama Hook,Pan’e zarar vermek isteyen Fae Kraliçesi ile,Fae Kraliçesi ise korkunun vücut bulmuş hâli olan Timsah ile de işbirliği içindeydi.
Karanlık Fantastik
Retelling
Ters Harem
Yetişkin İçerik
Aksiyon ve Macera
Vahşi Kayıp Çocuklar Serisi#2
Düşmanlar gittikçe güçlenirken,Pan’in etrafındaki herkes bir seçim yapmak zorundaydı:
Ona sadık kalıp savaşmak mı,
Yoksa ona karşı birleşmek mi?
Bu savaşın tam ortasında Winnie vardı.Pan için Var Olmayan Ülke bir taht,Vane için ise özgürlüğün simgesiydi.Ama Winnie için burası artık evdi.O sadece bir piyon değil,güç dengelerini değiştiren kilit kişiydi.
Fae Kraliçesi kendi ailesini bile karşısına almış,Pan’i yok etmek için harekete geçmişti.
Kaptan Hook gölgelerin efendisi olmak için planlarını hazırlıyordu.
Timsah,yarım kalan hesaplarını kapatmak için pusudaydı.
İkizler (Kas & Bash),Pan’in yanında mı kalmalıydı yoksa Fae Kraliçesi’nin teklifini mi kabul etmeliydi?
Winnie içinse en büyük soru şuydu:Vane’in karanlığına adım atacak mıydı?
Aksiyon,ihanet,güç savaşları ve karanlık romantizm dolu bir macera!Winnie artık Var Olmayan Ülke’ye tamamen ait ve hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.Ters harem ve yetişkin içerikli karanlık fantastik serileri sevenler için bağımlılık yapacak bir kitap!
YORUM:
Yazar, aksiyonu bir an bile düşürmeden olayları sürükleyici bir şekilde işliyor.Peter Pan’in gölgesini geri alma mücadelesi,Fae Kraliçesi’nin entrikaları,Hook’un sinsi planları ve Winnie’nin içsel çatışmaları,gerilimi her sayfada artırıyor.Winnie ve Vane arasındaki