Twisted #3

Twisted Hate

Ana Huang

2023 81. kitabı
Okunma: 25 Haziran 2023 03:04
bu çifte karşı önyargılı olduğumu söyleyebilirim, sevmeyeceğimi düşünüyordum bu yüzden okumayacaktım bile ama okuduğum için pişman olmadım. enemies to lovers okumayı özlemiştim bu yüzden çok keyif aldım okurken. jules ise bu seride en sevdiğim kadın karakter oldu, kendimi ona yakın hissedebildim. geçmişte yaşadıkları ve gerçekten sevileceğine bir türlü inanamaması... josh'ı da sevdim. kitabı okumaya başlamadan önce bile josh'ın bir şey yapacağını biliyor ama bunun ne olduğunu bilmiyordum. kitap boyunca ne yapacağından ve gözümden düşeceğinden korkarak okudum ama ben çoğu kişi gibi hissetmedim ona karşı. elbette hoş değildi olanlar ve söyledikleri ama hem ben kafamda çok daha kötü şeyler kurmuştum hem de bu durumda daha çok jules'a kızdığımı söyleyebilirim. josh'a çok yükleniliyor ama annesiyle ve kardeşiyle olanları, babasının gerçek yüzünü görüp onun kaybını ve en yakın arkadaşının ihanetini daha atlatamamıştı. kolay değildi yaşadıkları, hâlâ güven sorununu aşamamış ve kırılgandı. önce yavaş yavaş jules'a güvenmeye başladı, dediği gibi güvendiği birkaç kişiden biri oldu sonra da onun sayesinde alex ile arasını düzeltmeye başladı. ve jules'tan, sevdiği kadından da bir ihanet beklemiyordu. benim burada kızdığım kurduğu planla birlikte en başında josh'a anlatmaması. tamam, gelip anlatması iyi buna sevindim ama tüm bunlardan önce josh'a anlatsaydı onun da dediği gibi jules'a yardım eder, destek olurdu. sonrasında zaten josh gelip özür diledi ve pişmanlığını gösterdi. bunun dışında alex ve ava'yı bu kadar çok görmeyi istemezdim doğrusu. ve kitap çok uzundu sonlara doğru artık çok sıkıldım ve zor bitirdim, biraz daha kısa tutulup tadında bırakılabilirdi.
Çarpık Nefret
2023 48. kitabı
Okunma: 15 Haziran 2023 14:01
Herkese merhaba, 3.kitabıda bittirdik. Yurtdışında en sevilmeyen kitap buymuş. Valla en cok sevileni okuduk o bu kıtapdan daha kötüydü. Bu kitapta eh işte yani ama hoşlanmadım, sevmedim , sevemedim. 2. kitapdan daha iyidi ona 5 puan vermıştım ama bunada 6 puan vermek içimden gelmedi. Beni iten bir şey vardı hep okurken, evet kız karakter ilk iki kitapda tam bir kaşar olarak göstermişlerdi, önüne gelen her erkekle flört ediyordu yada yatıyordu. Kendi kitabında böyle bir şey olmadı, bu durumu taktır ettim. AMA tabiki benim amalarım var. Ne Jules nede josh sevdim, karakterler beni etkilemedi. Zaten kızın geçmişi okurken aşırı iğrendim yani devamlı bir kusma efektı yaptım kendime... Bu kitapta hiç öyle başkaları olmasada, geçmişi yüzünden kızdan iliti oldum. Evet geçmiş geçmişte kalmıştır ama bu kızın yaptığı şeyi malesef geçmişte bırakamadım. Josh gelirsek ; ne diyim ki ergenüs bir karakter, hiç bir karakter özelliği yok, tek özelliği doktor olmasııydı benım için. Aralarındaki ilişki cinsel yönden başlıyor ve o sahneleri okurken gerçekten midem bulandı , bu kadar agır smutlar bence romantık kıtaplara göre değil. Neden mi? duyguları yok ediyor, bu kadar p..rn... tarzı cinsel olayları okumak gerçekten nefret etmeye başladım. Tek bir tane aşk ile sevişme sahneleri yoktu, aşklarıda eh işte yani , hissetmedim, boşdu. Bide 588 sayfa nedir yaa , ne yazdı dersenız 300 sayfası seks sahnesiydı. Yazmayacaktım ama gerçekten soruyorum okuyanlara adamın kızı zorla diz çöktürmesi ve kendini tatmın etmesi iğrenç değil miydi? ne kadar kadın karakteri razı olsada gerçekten o sahneler nefret ettim.....Mutlu sonla bitti işte gereksiz sahneler.... Son kitap kaldı, onuda okuyacağım yarım bırakmama özelliğim var malesef Seriye başlamadıysanız asla tavsıye etmiyorum. Gereksiz bir seri ama
Romantik
2023 26. kitabı
Okunma: 01 Nisan 2023 22:57
Sanırım serinin 2.kitabı hariç hiç bir kitabını sevemicem. Aslında kitap güzel başlamıştı ve tablo olayından sonra haraketlendi ama kitabın büyük bir kısmını bitsin de kurtulam modunda okuduğum için pek favorim olduğunu söyleyemicem. Klasik enemies to levers hikayesi ve Josh'ın da deyimiyle seni öldürmek isterken nasıl senin için öldürmeye istekli olmasını okuyoruz. Josh kesinlikle bir Rhys Larsen olamasa da Alex'den daha çok sempati duyduğum bir karakter oldu. Jules ise kendisine silah doğrultan soyguncuyu bile etkisiz hale getirebilen, başarılı, kendi ayakları üzerinde duran güçlü bir karakter.. Geçmişte yaşadıkları ve yapmış olduğu şeyler tehdit olarak karşısına çıktığında işler bir hayli karışıyor. Kitapta ayrıca Christian'ın da bahsi geçiyor ve Jules'le 2 milyonluk tazminatlı bir anlaşma yapıyorlar çok fazla detaylara girip spoi vermicem ama kitabın sonuna kadar Christian'ın ne isteyeceği ve Stella'yla hikayesine girileceğini beklediğim için birazcık hüsrana uğramış olabilirim. Onun dışında Josh ve Alex'in atışmaları, Eldorra'da kraliyyet düğünü ve s. gibi olaylarla diğer karakterleri tekrardan okumak güzeldi. · ⋆
Twisted HateAna Huang · Little, Brown Book Group · 20222,483 okunma
2023 407. kitabı
Okunma: 10 Haziran 2023 22:46
Hayatımda okuduğum en hararetli aşk hikayesi olarak hu kitabı ilk sıraya koyuyorum çok net.Resmen okurken bir kıvılcım çaksam kitap havaya uçacak zannettim.Tam bir aşk-nefret hikayesi okudum ve tarzın hastası olarak tabi ki çok bayıldım. Ana Huang gerçekten beni şaşırtan bir yazar.İlk kitabını çok vasat ve kötü bulmamla birlikte ikinci kitapta çok iyi bu kitapta ise kendini benim gözümde arşa çıkardı.Sayesinde tek kitabını okuyup beğenmediğim yazarlara birkaç kitapla daha şans vermem gerektiğini düşünmeye başladım. Josh ve Jules serinin başından beri çok merak ettiğim karakterlerdi.Özellikle Jules’u çok sevdim.Güçlü ve alfa bir karakterdi.Tam bir dişi kaplandı.Mıy mıy kızlardan fenalık gelmişti. Pek çok kişi belki josh’u fazla ukala ve kendini beğenmiş bulmuş olabilir ama sevimliydi bence.Kendine has bir kibiri vardı ve beni çok eğlendirdi.İlişkilerinin ilerleme şeklini de dozunda buldum.Yavaş ve zamanla gelişen aşklarını dolu dolu okuduk.Oldu bittiye getirilmedi.Tam bir kasırgaydılar.Hem yakıp yıktılar, hem çok sevdiler.Beni de manyak ettiler ama şikayetçi değilim:)) Yazarın tek sevmediğim yönü cinsel olarak kadınları aşağılama huyu.Bu kitapta da bunu gördüm.Nedense fazla bir objeleştirme ve hakaret etme şekli var.Terbiyem müsade etmediği için kullandığı benzetmeleri yazamayacağım ama daha önceki kitaplarının yorumlarında da yazdığım gibi hiç hoşlanmadım. Tek puanı Jules’un geçmişi ve Josh’ın kesişmesi olayından kırdım.Çok saçmaydı ,gözüme battı ve Ayrıca bir üst paragraftaki huyu değişmediği sürece yazar benden 10 puan alamayacak o kesin! Kitabı uzun olmasına rağmen soluksuz okudum, herkese hitap etmediğini ,cidden arıza iki karakterin ve smut sahnelerin bolca olduğunu son olarak da tabi ki 18 altı(mümkünse 21-22 falan) arkadaşlarımın kesinlikle okumaması
2025 14. kitabı
Okunma: 27 Mart 2025 20:00
; 9/10 yani diyorum ki tamam ben bu seri içerisindeki favori karakterlerimi, çiftimi, olayımı, romantik anımı, konuşmamı falan seçtim her şey tamam ama sonra bir bakıyorum diğer kitaplarda yan karakter olarak okuduğum o karakterlere kendi kitapları içerisinde aşık olmuşum! şaka mı? şimdi daha son kitabı okumadım ama listem artık şöyle, favorim alex kesinlikle, favori çiftim bridget ve rhys ikilisi ama favori kitabım da çarpık nefret oldu. kitaptan bir kişiyi seçemem, bir olayı seçemem, bir konuşmayı seçemem çünkü hepsi o kadar kusursuzca işlenmişti ki her şeyiyle bu kitaba bittim. jules'ı gördüğüm diğer iki kitaptan sonra seveceğimi biliyordum, biraz kendime benzettiğim için onu çok ısınmıştım zaten ama onu kendi kitabında detaylıca okumak bambaşka bir şeydi. bu seri için, okuduğum diğer kitaplar için falan çok başka bir kadın oldu gözümde ya. güçlü, istekleri peşinde koşarken korkusuz, ağzı iyi laf yapan ve böyle kendi aurası, rengi olan bir kadın ve rengi de kesinlikle kırmızı. çocukluğundan bu yana sefil bir hayat yaşamış, hep istenmeyen, elle ama kötü amaçla gösterilen bir kişi olmuş. üzüldüm yani onun için herkes çekici Jules'u yatağında istiyor ama kimsenin onu tanımaya cesareti yok çünkü o her zaman bir şeylere hep cevap veren o asi kız ve kimse bununla uğraşmak istemiyor. josh'a kadar. aslında josh'ın da yakın gelecek planında jules yoktu ama işte hayatın bize neler getireceğini bilemeyiz. josh demişken... arkadaşlar biri bana josh'ın böyle bir şey olduğunu neden söylemedi? yani josh benim gözümde ava'nın sevimli, korumacı abisiydi. eğlence masalarının aranan yüzüydü kim bilebilirdi ki konu flört etmeye ve yatağa gelince serinin en iyi adamı olacağını? ben bilemedim ve şokum şaştı. ama iyi de oldu, şöyle bana soğuk bir su gibi geldi bu josh, ölsem unutmam
Duygu ve Düşünce
2023 269. kitabı
Okunma: 03 Ağustos 2023 12:53
Düşmandan aşka dönüşen kitapları ayrı bir sevdiğim kitaplar arasında. Serinin başından beri Josh ve Jules hiç anlaşamıyorlar, birbirlerinden o kadar çok nefret ediyorlar ki sürekli birbirlerine laf sokma çabasındalar ve bu laflar ağır kelimeler oluyor.  Josh doktor adayı, okulunda ve sınıfın da oldukça başarılı bunun yanındaysa herkes tarafından göze çarpan biridir. Jules ise çılgın, Josh ve diğer karakterlere göre biraz daha geveze. Ama bu sadece görünen yüzü görünmeyen yüzüyse avukat olmak için hırsla çalışan biridir. Daha çok gizlediği şeylerde vardır buysa kitap ilerledikçe ortaya çıkacak. Bu çıkacak şeylerde Josh ve diğer karakterler ne gibi tepkiler verecek bakalım. Bu ikili birbirlerinden nefret ederken aynı yerde çalışmak zorunda kalınca kısa bir ateş-kes ilan ederler ama bu aralarında daha da bir farklı şeyler çıkarmaya başlar. Bakalım neler olacak. Ve diğer serinin son kitabı için biraz heyecanlıyım açıkça diğer kitaplarda bana göre biraz daha sessiz ve arka planda kalan karakteri okuyacağız.
2023 89. kitabı
Okunma: 30 Temmuz 2023 03:05
Serinin 3.kitabi hepsinden güzeldi. İkilinin arasındaki uyum kavgaları laf sokmalari efsaneydi.okurken çok eğlendim.4kitabi çok merak ediyorum suanki zirve kitabım 4 arasında bu bakalım dördüncü kitap nasıl olacak çünkü son kitaptaki ikiliyi çok merak ediyorum. Mutlaka okuyun tavsiye ederim. Yılın favori kitaplarım arasına girdi
1K
2023 23. kitabı
Okunma: 12 Haziran 2023 01:16
İki kitap da okuduğumuz Jules nerede. Şeyy çünkü neredeyse orada kalsın çünkü ben Çarpık Nefrette ki Jules’e bayıldım. Ne istediğini bilen, istediğini aldıktan sonra ona sımsıkı sarılıp asla bırakmayan birisiydi. Bayıldım kendisine. Kitaba başlamadan önce nefret ettiğim kız karakterlerin başında yer alıyor olabilirdi kendisi ama kitabı okuduğumda fikrim tamamen değişti. Geçmiş travması, beş para etmez annesi ve berbat arkadaş çevresi bunları geride bırakıp kendisine çok güzel bir hayat inşaa etmesine hayran kaldım. İlk iki kitap da o kadar yüzeyseldi ki içinde böyle kırılgan ve öz güveni düşük bir kız olduğunu asla tahmin edemezdim. Tam bir power girl kendisi küllerinden yeniden doğan ve bununla gurur duyan bir karakter. Şımarık zengin kızlardan siz de bunaldıysanız Jules’i okumak bana iyi geldiği kadar size de iyi gelecektir. Josh’a gelecek olursam ceo olmamasına rağmen sevdiğim bir karakter oldu. Evet ben de kitap seçimlerimde tamamen yüzeyselim ceo olsun zengin olsun isterim.. yani gerçek hayatta olmayan şeyleri kitaplarda da okuyamayacaksam vahh bana. Vee en önemlisi ve bu katagoride kesinlikle hiç rakibi yok en sevdiğim asyalı erkek karakter oldu kendisi. Josh da aslında Jules gibi geçmişinde travmaları olan birisi. Annesinin ölümü, babasının şerefsiz birisi çıkması, kardeşi için kendisini asla yeterli bulmaması ve Alex’in ihaneti. Çocuk her yerden falso yemiş. Kitabın ortalarında babasıyla bir görüşmesi var yani okurken içinde ki ümidi babasıyla görüştüğü için kardeşine karşı hissettiği ihaneti o kadar çok işledi ki bana sonrasında yaşadığı hayal kırıklığı da bir o kadar inandırıcıydı. İki yaralı karakter ikisi de güçlü, azimli ve inatçı. Baştan sona kadar atışmaları o kadar güzeldi ki. Bir yerden sonra sıkar diye düşünürken tam aksine diyaloglar güzel olunca
1000k
2024 19. kitabı
Okunma: 30 Nisan 2024 18:28
Bi göz gezdirdim 1k'ya da, en uzun zamanlı ben okumuşum yaa ama kitap muhteşem ötesi.. araya bileceğiniz aklınıza gelen her şey her türlü içerik bulunuyor)) Öncelikle kitap fazla kalın olduğu için okumayı istememiştim ama(katları zarar görer düşüncesiyle kalın kitapları okumayı reddediyorum genelde) gerçekten okuduğuma değdi. Kitapta ilk kez karakter analizi yapmak istiyorumm: 1. Jules Miller(Ambrose)- fazla çekici, etkileyici, galiba sarışın, güzel vücutlu, genelde iş-ev-bar hayatı olan bi kız) 2. Josh Chen- ben buna aşık oldum fazla çekici, korumacı ve sahiplenici, ayrıca işinin profesyoneli)) 3. Ava Chen(Josh'un kardeşi)- genelde meraklı, heyrcanlı ve abisine bağlı biri)) 4. Alex Volkov(Ava'nın sevgilisi)- zengin, Ava'yı çok seven, Josh'un arkadaşı)) 5. Max- soyismini hatırlamıyorum ama en nefret ettiğim karakter oldu gerçekten de. Yani, geçmişte Jules'le nasıl bi ilişkisi olduğunu cidden merak ediyorum. Aslında fazla duygusal ve kendine kapalı biri. Sanırım geçmişte fazla karanlık olduğundan sonradan pislik, şerefiz ve söylemek istemediğim sözleri hakeden biri olmuş(*kitap karakterine de nefret eden ne bileyim yani*)) Neyse arkadaşlar, boş vakitlerinizi güzel ve yüksek adrenalinle geçirmek için süper bi kitap hepinize iyi günler dilerim
2024 17. kitabı
Okunma: 31 Temmuz 2024 16:55
Kitabı 8 günde okudum gözüküyor ama yoğun olduğum için en fazla 4 gün sürmüştür. Bana twisted serisi hep önceki kitabın üstüne bir şeyler sunularak yazılmış gibi geliyor ama bu kitapta bunu biraz aştık gibi. Josh karakterini diğer kitaplardan gördüğüm kadarıyla zaten sevmiştim. Çarpık Nefret’i okurken de sevdim. Jules ise eğlenceli bir karakterdi. Zaten geçmişini merak ediyordum, bu kitapta geçmişini detaylı bir şekilde öğrenmek keyifliydi. 3 kitap içinde en sevdiğim buydu, muhtemelen seride de en sevdiğim kitap bu olur.

Ana HuangYazar · 5 kitap
Ana Huang, New York Times, USA Today ve Amazon çoksatan yazarıdır. En çok Twisted serisiyle tanınır. Seyahat tutkunu biri olarak, hikayelerine güzel destinasyonları dahil etmeyi sever.