Twisted Bog 3

Yazar:

2025 3. kitabı
Okunma: 24 Nisan 2025 00:00
Sakasiz olarak twisted serisindeki en iyi kitap oldugunu dusunuyorum. Hem yazimi hem karakterleri cok iyi yansitmis ve serinin 1 onceki kitabinda oldugu gibi uzatmak icin yazmamis, her seyi tam yerindeydi. Sadece merakla bekledigim bi sahne vardi -i lied- o sahne biraz beklentimin altindaydi acikcasi oyle olucagini dusunmemistim. Klasik booktok kitabi yani yine de begendim. Allah hepimizin karsisina bi Josh Chen cikarsin amin
Twisted HateAna Huang · Pretty ink · 20232,470 okunma
“Sen ölürsen bende ölürüm kızıl”
2024 3. kitabı
Aslında ben en çok Alex Volkov fanıydım Josh Chen bu sefer tekledi. Okuması rahat bir kitap, sonunda neden beni kimse böyle sevmiyor deseniz bile
Twisted HateAna Huang · Pretty ink · 20232,470 okunma
2023 81. kitabı
Okunma: 25 Haziran 2023 03:04
bu çifte karşı önyargılı olduğumu söyleyebilirim, sevmeyeceğimi düşünüyordum bu yüzden okumayacaktım bile ama okuduğum için pişman olmadım. enemies to lovers okumayı özlemiştim bu yüzden çok keyif
Çarpık Nefret
2023 48. kitabı
Okunma: 15 Haziran 2023 14:01
Herkese merhaba, 3.kitabıda bittirdik. Yurtdışında en sevilmeyen kitap buymuş. Valla en cok sevileni okuduk o bu kıtapdan daha kötüydü. Bu kitapta eh işte yani ama hoşlanmadım, sevmedim , sevemedim.
Romantik
2023 26. kitabı
Okunma: 01 Nisan 2023 22:57
Sanırım serinin 2.kitabı hariç hiç bir kitabını sevemicem. Aslında kitap güzel başlamıştı ve tablo olayından sonra haraketlendi ama kitabın büyük bir kısmını bitsin de kurtulam modunda okuduğum için pek favorim olduğunu söyleyemicem. Klasik enemies to levers hikayesi ve Josh'ın da deyimiyle seni öldürmek isterken nasıl senin için öldürmeye istekli olmasını okuyoruz. Josh kesinlikle bir Rhys Larsen olamasa da Alex'den daha çok sempati duyduğum bir karakter oldu. Jules ise kendisine silah doğrultan soyguncuyu bile etkisiz hale getirebilen, başarılı, kendi ayakları üzerinde duran güçlü bir karakter.. Geçmişte yaşadıkları ve yapmış olduğu şeyler tehdit olarak karşısına çıktığında işler bir hayli karışıyor. Kitapta ayrıca Christian'ın da bahsi geçiyor ve Jules'le 2 milyonluk tazminatlı bir anlaşma yapıyorlar çok fazla detaylara girip spoi vermicem ama kitabın sonuna kadar Christian'ın ne isteyeceği ve Stella'yla hikayesine girileceğini beklediğim için birazcık hüsrana uğramış olabilirim. Onun dışında Josh ve Alex'in atışmaları, Eldorra'da kraliyyet düğünü ve s. gibi olaylarla diğer karakterleri tekrardan okumak güzeldi. · ⋆
Twisted HateAna Huang · Little, Brown Book Group · 20222,470 okunma
2023 407. kitabı
Okunma: 10 Haziran 2023 22:46
Hayatımda okuduğum en hararetli aşk hikayesi olarak hu kitabı ilk sıraya koyuyorum çok net.Resmen okurken bir kıvılcım çaksam kitap havaya uçacak zannettim.Tam bir aşk-nefret hikayesi okudum ve
2025 14. kitabı
Okunma: 27 Mart 2025 20:00
; 9/10 yani diyorum ki tamam ben bu seri içerisindeki favori karakterlerimi, çiftimi, olayımı, romantik anımı, konuşmamı falan seçtim her şey tamam ama sonra bir bakıyorum diğer kitaplarda yan
Duygu ve Düşünce
2023 269. kitabı
Okunma: 03 Ağustos 2023 12:53
Düşmandan aşka dönüşen kitapları ayrı bir sevdiğim kitaplar arasında. Serinin başından beri Josh ve Jules hiç anlaşamıyorlar, birbirlerinden o kadar çok nefret ediyorlar ki sürekli birbirlerine laf sokma çabasındalar ve bu laflar ağır kelimeler oluyor.  Josh doktor adayı, okulunda ve sınıfın da oldukça başarılı bunun yanındaysa herkes tarafından göze çarpan biridir. Jules ise çılgın, Josh ve diğer karakterlere göre biraz daha geveze. Ama bu sadece görünen yüzü görünmeyen yüzüyse avukat olmak için hırsla çalışan biridir. Daha çok gizlediği şeylerde vardır buysa kitap ilerledikçe ortaya çıkacak. Bu çıkacak şeylerde Josh ve diğer karakterler ne gibi tepkiler verecek bakalım. Bu ikili birbirlerinden nefret ederken aynı yerde çalışmak zorunda kalınca kısa bir ateş-kes ilan ederler ama bu aralarında daha da bir farklı şeyler çıkarmaya başlar. Bakalım neler olacak. Ve diğer serinin son kitabı için biraz heyecanlıyım açıkça diğer kitaplarda bana göre biraz daha sessiz ve arka planda kalan karakteri okuyacağız.
2023 89. kitabı
Okunma: 30 Temmuz 2023 03:05
Serinin 3.kitabi hepsinden güzeldi. İkilinin arasındaki uyum kavgaları laf sokmalari efsaneydi.okurken çok eğlendim.4kitabi çok merak ediyorum suanki zirve kitabım 4 arasında bu bakalım dördüncü kitap nasıl olacak çünkü son kitaptaki ikiliyi çok merak ediyorum. Mutlaka okuyun tavsiye ederim. Yılın favori kitaplarım arasına girdi
1K
2023 23. kitabı
Okunma: 12 Haziran 2023 01:16
İki kitap da okuduğumuz Jules nerede. Şeyy çünkü neredeyse orada kalsın çünkü ben Çarpık Nefrette ki Jules’e bayıldım. Ne istediğini bilen, istediğini aldıktan sonra ona sımsıkı sarılıp asla
1000k

Ana HuangYazar · 5 kitap
Ana Huang, New York Times, USA Today ve Amazon çoksatan yazarıdır. En çok Twisted serisiyle tanınır. Seyahat tutkunu biri olarak, hikayelerine güzel destinasyonları dahil etmeyi sever.