Uyku Çiçeği

Hep Kitap
9786051925271

2024 11. kitabı
Okunma: 18 Şubat 2024 15:01
Hayatımda okuduğum en başarısız kitaplardan biriydi maalesef. Yazarın Run Gülizar Run kitabını çok sevmiştim o yüzden bu kitabında okumak istedim fakat bu kadar amaçsız, duygu yoğunluğunun neredeyse hiç olmadığı bir kitapla karşılaşacağımı hiç düşünmemiştim. İlk öyküyü okuduktan sonra acaba ben mi anlamadım ya da dikkatimi veremedim diye düşünüp bir daha okudum fakat fiyaskoydu. Bazı öyküler idare ederdi ama konular bayağıydı bence. Hiç önermiyorum açıkçası. Beğenmene saygım sonsuz ama hiç olmamış bir kitap bence Uyku Çiçeği Ayşegül Kocabıçak
2023 65. kitabı
Okunma: 29 Aralık 2023 14:33
Güzel öyküler var, toplam 15 öykü. Yazardan ilk kitabım. Güzel olmasına güzel ve okunuyor ama konular hep sıradan gibi hissettim. Dokunaklı konular, akıcı da yazılmış ama bir sıradanlık var bence kitapta. Bilemedim.
2025 54. kitabı
Okunma: 29 Ekim 2025 00:00
Ayşegül Kocabıçak'ın kalemi kısacık öyküleri öylesine derinleştirmiş ki elimden bıraktığımda üstünde düşündüğüm bir kitap oldu. İçinize dokunan, size el uzatan, insanın hayatındaki dönemeçleri tespit eden bir kitap.
·80 syf.·
2024 13. kitabı
15 öyküden oluşan kitabımız da, bütün öykülerindeki duyguları bana hissettirdi. Öykülerde genellikle çocuk ve kadın konuları daha hakim. İstismar, evlat kaybı, aşk vb. konuları ele alan yazar, sizi duygudan duyguya sürükleyerek kısa hikayeler arasına alıyor. Benim en beğendiğim öyküler; Kırmızı Ayakkabı, Son Bir Kez, Öldü-m öyküleri oldu.
2024 2. kitabı
Okunma: 08 Ocak 2024 14:05
Uyku çiçeği sıcacık 15 öyküden oluşuyor. Anlatımı çok içten ve bizden biri anlatıyor. Her bir hikayenin içinde ki kişilerin hayatları , karakterleri çok iyi anlatılmış. Yazarın diğer kitaplarını da çok merak ediyorum.
2024 Okuma Raporları

Ayşegül KocabıçakYazar · 9 kitap
2013 Eylül ayından beri öykü yazıyor. Öyküleri; Sarnıç, 14 Şubat Dünyanın Öyküsü, Evrensel Kültür, Ekin Sanat, Tefrika, Lacivert, Kitapçı, Sancı Kültür Sanat dergilerinde, Galapera, Öykü Burcu ve Balkon fanzinlerde, Parşömen sanal fanzin ve Theleme Tekkesi bloglarında yayınlandı. Olmaz mı isimli öyküsü Ölüm Vardiyası öykü seçkisinde yer aldı. Ankara’da yaşayan öykücü, Aybüke ve Ahmet Berk’in annesidir…