VATANIMSIN
Pınar ÖZEN
Sadece kısa bir başlangıç yapmak için elime aldığım kitabım 𝐕𝐚𝐭𝐚𝐧ı𝐦𝐬ı𝐧’ı hangi ara okudum hangi ara bitirdim kesinlikle anlamadım. Kurgu güzel, yazarımızın kalemi özel ve
PINAR ÖZEN~VATANIMSIN~
Selam.Bugün sizlere sevgili pinaroozen kaleminden #vatanımsın kitabı ile geldim.Bu kitap aynı zamanda benim yazarın kalemi ile tanışma kitabımda oldu.Gerek kurgu olsun gerekse
Ahsen babasınin yaninda eziyet görerek büyüyen bir genc kız.Birgun bir taciz sonucunda atılan iftira ile babası canına kıymaya kalkar.Yoldan gecen tanımadığı bir çift onu korur ve sahip çıkar.Bu çiftin ise aklına gelen yol oğulları Çağan ile evlendirmeleridir.Çağan vatanı icin herseyi göze alan ve vatan aşkı ile yasayan bir adamdır.Bu ani evlilik iki taraf icinde kolay olmayacaktır.Beklenmeyen duygular ve beklenmeyen misafirler hayatlarina dahil olacaktır.Ben okurken aşırı keyif aldım ozellikle anlatim dili akiciligi tam benlikti.Ozellikle rs donemindeyseniz bence kurtarıcı bir kitap.Askeri olsun zorunlu evlilik olsun diyorsaniz o eser iste budur.
Kalbiniz yalnızca vatanınız için atarken, "Vatan gerisi teferruattır." derken, zorunlu olarak evlendiğiniz kişi vatanınız olabilir mi?
Ahsen, küçük yaşlardan itibaren babasının yanında
Bazı nedenlerden dolayı Ahsen'in başı dertte ve yolları Çağanla kesişiyor. Çağan, Ahsen'i kurtarmak için onunla evleniyor ve böylece hikâyeleri de başlıyor. Kurgu olsada aile bağları, birbirlerine karşı sevgi ve saygıları çok hoştu ♡ Betimleme ve yazım konusunda bazı eksiklikler var. Bu biraz rahatsız ediyor maalesef ki :( beklentimin altında kaldığını söyleyebilirim.
Zorunlu evlilik️
Askeri kurgu️
Ahsen'in hayatın daki zorluklar daha o çok küçükken başlamıştı. Annesinin kaybından sonra babasına hizmet ettiği yetmiyormuş gibi amcası ve çocuklarına da hizmet
Kitabın arkasında yetişkin içerik yazmasını gereksiz buldum. Yetişkin içerik kesinlikle değildi. Onun dışında kitap güzel ilerledi, karakterleri vs. beğendim.
Gebe ve Hayalet Aşk kitaplarının yazarı, kitap ve kahve bağımlısı, mutlu sonla bitmeyen hikayelerin baş düşmanı, iyiliğe olan inancını hiç kaybetmeyen bir romantik.
''Üç çocuklu bir ailenin ortanca çocuğuyum. İstanbul’da doğup büyüdüm ve hala İstanbul’da yaşıyorum. Küçükken en büyük hayalim bir daktilom olmasıydı çünkü yazarlar kitaplarını daktiloda yazıyordu ve bende bir yazar olmak istiyordum.''