The Fallen #3

Orijinal Dil:
İngilizce
İngilizce

2025 103. kitabı
Yazarın bu serisine ait ilk iki kitabını pek beğenilmedikleri için okumadıydım. Bu kitaba yapılan yorumlar güzel olunca, uzun zamandır da mafya tarzı okumayınca e hadi dedim yazara bir şans vereyim. İyikide vermişim zira kitabı aşırı çok sevdim. Ras karakterini çok sevdim. Aşırı ponçik, hassas ve düşünceli bir mafya üyesi kendileri. Gemmayı da çok sevdim. Okuması çok tatlı ve keyifli olan bir ikiliydiler. Bir de bu mafya teşkilatının gelir kaynağı pahalı tasarım ürünleri olan çantaların, kıyafetlerin,... taklidini yapıp orjinal diye piyasaya sürmek. Ya siz ne minnoş ve asil bir mafyasınız öyle. Böyle hammaddelerle çalışan mafyaların başım üstünde yeri var. Zaten yabancısı da değiliz bu işlerin, kitapların bile imitasyonu basılıyor bu ülkede :))) Neyse kitabı çok sevdim, yazarın anlatım tarzını sevdim, hikayenin yumuşak ve sıcak oluşunu da çok sevdim. Yazar teşekkürler notunda "bu kitabı yazarken kendi duygusal sınırlarımı daha önce hiç olmadığı kadar zorlamam gerekti" diye belirtmiş. İyi de yapmış bence zira çok işe yaramış gibi gözüküyor.♡
Kitap Yorumu
Aşka Düşünce
2025 60. kitabı
Okunma: 11 Eylül 2025 16:39
Herkese Merhaba, Serinin 3. Kitabınıda bittirdik. Ben sevdim, beğendim. Ama bence kitap bir mafya serisi olacak bir kitap değildi. Olay yoktu öyle... ortalama bır kitaptı. Puanım bır tık yüksek olması kadın karakterdir. Kitabımız karakterleri ilk iki kitaptan biliyoruz Ras ve Gemma hikayesini okuyoruz. Merak ettiğim bir cifti ama Ras beklediğim gibi cıkmadı bana göre aşırı sönük bir karakterderdi. Kitabı bence kadın karakter gemma kurtardı. Gemma baya beğendim ; evet ailesine karşı aşırı ezik ama ras karşı olan tavrı baya hoşuma gitti. Ras neden sevmedim, fazla alaycı bir karakter geldi bana, herşeye gülen ve dalga gecen erkekleri sevmıyorum ben... Gemma daha ıyısıne hakedebilirdi, hatta nişanlısı ile olsaydı daha cok begeneceğimi düşünüyorum ... Sonradan biraz aksıyon oldu ama azcık eh işteydi... Ras korumacı halleri ve Gemma için vazgectıklerını taktır ettım severım böyle şeyler... Gemma daha cok sevdım ama yaptığı şeylere kızmadım bile bence ne yaptıysa bir insanın gelgitleri ile aynıydı , aşırı bir şey yapmadı.. Ailesine olan kısmı begenmedim daha sert tepkıler beklıyordum ama yoktu. Babası annesı aşağalık insanlardan başka bır şeyler değiller. Abiside bence şerefsız bencilin teki, sonradan pişman oldu ama yaptıkları affedılecek bır şey bence de neysee... aile işte satamıyoruz.... Smut sahnelerde idare ederdi. İşte klasık mutlu sondu. 4. Kitabımı beklıyoruz, merak edıyor muyum bılmıyorum cunku en kuuck kardeşleri olan Cleo kıtabı ve gemma’nın nışanlısı bu kitapta başrol erkek oluyor. Cleo aşırı şımarık bır kız en sevmediğim benim bide yaşı kucuk, seks ve bunun gibi şeyleri ısyan etmenin bir kolu gibi düşünüyor kaşarımsı cleo okumayı meraklı değilim yani ama seribin son kitabı ve adamı merak edıyorum.... Kitabı tavsıye ediyorum... 1. Kitabı hıc sevmedim, 2.
Dark romance
·400 syf.·
2026 7. kitabı
Şu ana kadar sanırım seride en az sevdiğim kitap oldu. Olay olarak gayet güzel diğerlerinden daha iyi olmasına rağmen ikilinin ilişkisi geçmiyordu. Galiba kadın karakterin Ras’a bakış açısıyla alakalı bir şey bu, kendini çok ezik hissetmesi bazı şeyleri çok çabuk sineye çekmesi ama adama karşı yaptığı tavır çok çelişkiliydi evet kitap bu yönde ilerliyor ama elektrikleri çok geçmedi. Ayrı ayrı bakarsak Ras’ı daha çok sevdiğimi söyleyebilirim en azından ne istediğini daha iyi biliyordu ama onun arkasındaki olayda çok güçlü değildi yani geçmişindeki olayları bence daha çarpıcı verebilir ve son kısımlarda daha etkileyici bir son olabilirdi romantik yanım böyle bir şey isterdi Cloe’e biraz gıcık olmadım değil ama bence son kitap onun ve kendi kitabında onu sevecek gibiyim. Genel olarak seri biraz ortalama mafyaya giriş serisi diyebiliriz, açıkçası çok daha iyilerini okudum ama vakit geçirmek için okunabilir bir seri.
2025 67. kitabı
Okunma: 18 Eylül 2025 21:37
Aşka Düşünce kitabının yorumuyla geldim. Uzun zamandır bu kadar az kitap okuduğum bir dönemden geçmemişti. Çok yoğun bir dönemden geçiyorum ama inşallah halledeceğiz her şeyi. Bol bol kitap okuyacağım az kaldı inşallah. Kitaba gelirsek genel olarak sevmek de birlikte bazı yerler yine ortalama kaldı. Konusu kısaca bir gün, anlaşmalı bir evlilik ile evlenecek olan Gemma ile ilk kitaptan tanidigimiz donun sağ kolu Ras’ın hikayesi. Ailesine karşı inanılmaz itaatkar kadınken Ras’a karşı dik başlı ve öfkeli olması,bunun yanında zamanla birbirlerini çekilmelerini okuyoruz aslında. Tüm bunlar Gemma’nın sıfır iletişim kurduğu nişanlısı varken gerçekleşiyor. Ama o kadar aralarında ilişki yok ki aldatma kategorisine bile alamıyorum ki bunu ben söylüyorum normalde aldatma ince çizgimdir. Karakterlerden Gemma’yı daha çok sevdim. Ama keşke anne babasına gerekli tepkileri verseydi bu olayları görmek isterdim. O kadar olan olaydan sonra iki laf edip gitti sadece benim daha çok içimde kaldı. Bana göre kitabı ortalama yapan aslında Ras karakteriydi. Kendisini pek sevemedim. Kitabın konusu ne kadar güzel olursa olsun esas karakterleri ısınmayınca kitap benim için ortalama kalıyor maalesef.Ras öyleydi benim için. Gemma için vazgeçtikleri falan çok hoştu o kısımları sevdim ama genel olarak çok sevemedim. Kendi kitabında sevmemiştim ama Damiano’yu bu kitapta sevdim şaşırtıcı bir şekilde. Dördüncü kitabın karakterleri Gemma’nın kız kardeşi ile eski nişanlısı Rafaele . O çifti de merak ediyorum. Seriye devam edeceğim.
Aşka Düşünce
2026 28. kitabı
Okunma: 22 Mayıs 2026 07:37
Merhaba, size yeni bir kitap önerisiyle geldim. Karanlık Tutkular serisinin 3. kitabını da bitirmiş bulunmaktayım. Ya, yazar bu seriye büyü falan mı yaptı? Ahahaha, kitap okurken su gibi akıyor, asla elimden bırakmıyorum. Sanırım en hızlı okuduğum kitap serisi. Neyse, gelelim konumuza. Yaa Ras, sen nasıl bir adamsın? Ben nasıl bir kitap okudum senin sayende? Böyle sevmek olur mu be adam Kriterlerim artıyor, senin gibi birisi çıksın karşıma lütfen. Gemma'yı o kadar güzel sahiplenip sevdi ki... Hele özellikle o tatlı atışmalarınızı okurken eridim. Kitabın ilk 100 sayfası yavaş, daha sonra hızla akıp konulara giriş yaptığımız olay örgüsüne gidiyor. Gemma, aile zoruyla ailesini kurtarmak için İtalyan mafyası olan bir adamla zorunlu nişanlanıyor ama ne nişan... Gemma'yı ailesi o kadar çok duygusal istismar etti ki kızı yıpratmışlar. Ras'la aralarında bu yüzden çok sorunlar oldu ama konu tatlıya bağlandı. Gemma için zaman zaman üzülürken Ras'ın geçmişte yaşadığı travmaları okurken içim burkuldu... Ama birbirlerine çok iyi geldiler. Dark roman mafya konuları kitaplarına sevenlere kesinlikle bu seriyi öneriyorum
2025 39. kitabı
Okunma: 15 Ekim 2025 12:38
İlk iki kitaba göre aksiyon daha azdı, çevrede gelişen olaylardan çok baş karakterlerin ikili ilişkisine yer verilmiş. Bu nedenle biraz sıkıldım ilk iki kitapta baş karakterlerin çevrelerinde gelişen olayların heyecanı kitabın daha kolay okunmasını sağlıyordu. İlk iki kitaba göre biraz daha ağır akıyor. Ama bu seriyi seviyorum. O yüzden 4 kitap çıktığında onu da alacağım ve okuyacağım.
2026 19. kitabı
Okunma: 29 Ocak 2026 02:06
Serinin diğer iki kitabını birer günde hatta bi gece de bitirirken bu kitabı 3 4 günde bitirmiş olmam seride en az sevdiğim kitap olduğuna dikkat çekiyor zaten. Ras en başından Gemma yı istediğine karar verip ona göre davrandı. Gemma nın ona en ihtiyaç duyduğu dönem de bir saniye düşünmeden tüm hayatını sıfırlayıp canını tehlikeye atıp Gemma nın yanında oldu onu korudu ama Gemma nın güvensizlikleri kararsızlıkları kitap boyunca devam etti.Tam buradan nasıl dönecekler nasıl tekrar birlikte olacaklar derken yazar öyle bişi yaptı ki sonunda Gemma da aşkına sahip çıkacak gücü buldu kendinde bunun için kız kardeşin Cleo ya ayrıca teşekkürler Bu seride en merak ettiğim kardeş Cleo onun hikayesini de okumak için sabırsızlanıyorum. Çerezlik niyetine beklentisiz okunan bi seri benim için.
2026 1. kitabı
Okunma: 03 Ocak 2026 12:27
#karanliktutkular serisinin üçüncü kitabı Aşka Düşünce yorumumla geldim. Serinin ilk kitabı ortalamanın altında, ikinci kitap güzel, üçüncü kitap ise fena değildi. Buna rağmen seriyi inatla okumaya devam ediyorum Dördüncü kitaptan ümidim fazla olduğu için tabiki onuda aldım Mafya serisi fakat bununla ilgili çok bir olay yok. İlk kitaptan tanıdığımız Gemma ve Don'un sağ kolu Ras'ın hikayesini okuyoruz. Gemma ailenin baskı gören çocuğu. Üç kardeşide babasının ona uyguladığı şiddeti, psikolijik baskıyı bilmiyordu. Mafya ailelerinde evlilik bir anlaşmaydı. Gemma babasının ona uygun gördüğü kişiyle nişanlıdır. İkisinin nadir bir araya geldiği zamanlarda bile aralarında hep bi resmiyet vardı. Zaten nişanlısıda pek konuşmayı seven biri değildi. Ablasının düğünü için Ibiza'ya ailesiyle giden Gemma Ras ile tekrar bir araya gelir. Ilk karşılaştıkları zaman birbirinden hoşlanmayan ikili için bu sefer olaylar farklı ilerlemeye başlar. Ras, Gemma'nın farklı yönlerini görürken onun herkesten sakladığı şeyler olduğunu fark eder. Başka biriyle nişanlı olduğunu bilmesine rağmen onun çekimine katılmıştı bir kere. Bunun imkansız olduğunu ikiside biliyordu. Gemma ailesini yarı yolda bırakamazdı ama onun bilmediği şeyler vardı. Bunlar ortaya çıktığında büyük bir yıkım yaşayacak ve artık kendi hayatının daha önemli olduğunu anlayacaktı. Gemma'nın aldığı karar tabiki ortalığı karıştırdı. Ras ise o soğuk duruşunun ardında herşeyi geride bırakmaya hazır aşık bir adam vardı. Gemma ve Ras okumak keyifliydi ama dördüncü kitap bence daha fena olacak. Türü sevenlere tavsiyemdir.
2025 226. kitabı
Okunma: 17 Aralık 2025 23:49
Karanlık Tutkular Serisi 3 Aşka Düşünce Gabrielle Sands “Bir adam bana böyle bakmamalıydı… Özellikle de ben başkasıyla nişanlıyken.” Serinin üçüncü kitabında, ilk iki kitaptan tanıdığımız Ras Sorrentino ve Gemma’nın hikâyesini okuyoruz. Açıkçası merak ettiğim bir çiftti ama kitabı bitirdiğimde net hissettiğim şey şuydu: Bu kitabı asıl taşıyan karakter Gemma’ydı. Gemma; ailesine karşı aşırı itaatkâr, bastırılmış ve kaderine boyun eğmiş bir kadınken, Ras’a karşı sergilediği dik duruşu, öfkesi ve sınır koyabilmesiyle beni gerçekten etkiledi. Ailesine karşı bu kadar ezik olup Ras karşısında bu kadar net olması çok hoşuma gitti. Yaptıklarına da asla kızmadım çünkü yaşadıkları fazlasıyla insaniydi. Üstelik nişanlısıyla aralarında gerçek bir ilişki bile yokken yaşananları “aldatma” kategorisine koyamadım ki bunu söyleyen kişi olarak benim bu konuda çizgim normalde nettir. Ama… keşke ailesine karşı daha sert tepkiler verseydi. Anne-babası ve özellikle abisi benim gözümde affedilecek karakterler değildi. Sonradan gelen pişmanlıklar bana göre hiçbir şeyi telafi etmedi. O yüzleşmeleri daha net görmek isterdim, bu kısım içimde kaldı. Ras Sorrentino’ya gelirsek… Onu sevmek istedim ama olmadı. Fazla alaycı, her şeye gülen, dalga geçen erkek karakterler bana hitap etmiyor ve Ras tam olarak buydu. Korumacı halleri ve Gemma için vazgeçtikleri elbette güzeldi, hakkını yemem. Ama genel olarak karakteri bana fazla sönük geldi. Açıkçası Gemma’nın daha iyisini hak ettiğini düşündüm. Smut sahneler idare eder seviyedeydi, aksiyon sonlara doğru biraz artıyor ama genel olarak “eh işte” dedirten bir tempoda ilerliyor. Final ise klasik bir mutlu son. İlginç bir şekilde, kendi kitabında pek sevmediğim Damiano’yu bu kitapta daha çok sevdim ve bu benim için sürpriz oldu. Serinin son kitabında Cleo &
2026 6. kitabı
genel olarak guzeldi ama aldatma aldatmadir o yuzden puan kirdim. bi de normalde ciftlerin severken yalan soyleyip ayrilmasindan nefret ederim ama gemmanin o anki dusunceleri ve ruh haliyle kisisel bir bag kurdum. oyle iste ortalarda biraz arada kaldigim sonlara dogru icime isleyen bi kitap oldu. bu seriyi seviyorum okunurrrrrr

Gabrielle SandsYazar · 0 kitap
Gabrielle Sands, bir aşk romanı yazarıdır. Kocasıyla birlikte Meksika'da küçük bir kasabada yaşıyor.