Wonderstruck

Amerika Birleşik Devletleri
İngilizce
Ciltli

2016 10. kitabı
BAYILDIM! Hikayenin bir kısmını yalnızca çizimlerle anlatma fikri, bugüne kadar gördüğüm en yaratıcı fikir olabilir! Gerçekten çok güzeldi!
2016 5. kitabı
Okunma: 16 Aralık 2016 15:42
Bu kitap sayesinde bugünü 'şükür günü' ilan ediyorum :) işitme engelli olsaydım hayatımda neler değişirdi diye düşündürdü bana. Ayrıca ne kadar da boş nankörlükler yaptığımın farkına varmamı sağladı. Kimisi basit bulur bu kitabı, kimisi konusuna takılıp gereksiz bulur; ben işitme engelli olarak büyüyen kadına, çocuğa odaklandım konudan ziyade. Farkındalığımın arttırılması gerekiyomuş ki bu kitap karşıma çıktı. :) Tavsiye ederim.. Her kitaptan bir cümle ya da bir kelime ya da bir olay hayatınıza dokunsun dilerim. iyi okumalar..
Kutup Yıldızı
2021 1. kitabı
Okunma: 28 Ocak 2021 19:49
Kutup Yıldızı beğenerek okuduğum bir kitaptı .Kitabın yarısı resimliydi resimlere hayran kaldım .Kısaca kitapda arlarında 50 yaş olan iki kişinin hayatını anlatıyordu .Kitabı çok sevdim denemenizi tavsiye ederim.
Roman
2017 21. kitabı
Okunma: 27 Eylül 2017 00:00
B A Y I L D I I I I I M !!! Ben ve Rose farklı zamanlarda , farklı yıllarda yaşayan veee hayallerinin peşinde koşan çocuklar ! Farklı hayatlardan daha sonra bir şekilde birleşen inanılmaaaz,düşünülemez bir bağ !!! Rosenin hayatı resimlerle anlatılırken , Gencin hayatı yazılarla anlatılıyor ! Ve sonraaaaaaaa ! Hoooooppppp hikayeler birleşiyor ve mükemmel biz kitap ortaya çıkmış oluyooorrr yazarın resimleri de üstelik harikulade ! M Ü K E M M E E E L !
2017 20. kitabı
Okunma: 18 Haziran 2017 03:45
İlk kez böyle bi kitap okudum. İki ayrı karakteri birini yazı diğerini sadece resmederek anlatmış.. Farklıydı. Konusu çok etkileyici olmasa da bu tür bi kitabı okumak güzeldi.
2021 38. kitabı
Okunma: 15 Temmuz 2021 21:28
Ahh bu kitabı neredeyse üç senedir okumak istiyordum...Maalesef basımı durdurulduğu için hiçbir yerde bulamıyordum.Çok uzun bir süre bekledim bir umut tekrar başlanır diye ama artık dayanamadım. Mükemmel bir kitap.Ne kadar okumaya kıyamasam,yavaş yavaş okumaya çalışsam da öyle güzeldi ki elimden bırakamadım.Sanki bir film izliyor,başka bir dünyaya gidiyordum.Çizimleri eşsiz güzellikte.Her sayfasına hayran kaldım.İki hikâyenin bir kitapta toplanması;bir kişinin yazı ile diğer kişinin ise çizim ile anlatılması olayını çok sevdim.Karışık olacağını düşünsem de öyle değildi.Hiç sıkmıyor,altı yüz küsür sayfalık kitap bir saatte bitiyor.Okuması çok zevkli. Hugo Cabret'in filmi olduğunu bildiğim için onu ertelemiştim ama bu kitabın da varmış sonradan öğrendim.En kısa zamanda izlemek istiyorum.Umarım beklentilerimi karşılar.
2021 23. kitabı
Okunma: 14 Temmuz 2021 02:23
Hikaye çok ilginç olmasa da kitabın içi fazlasıyla ilginçti. İki çocuğun hikayesi anlatılıyor. Birisi yazıyla, diğeri ise diğer çocuktan 50 yıl önce, çizimle anlatılıyor. Çizimleri yazarın kendisi yapmış ve o kadar güzel ki gerçekten her çizime hayranlıkla baktım. Kitap sayfa sayısı ve içinde iki hikaye anlatıldığı için beni korkutsa da (belki anlamam diye) hiç öyle olmadı. Gerçekten çok basit ve güzeldi. Çocuklarınız bile okuyabilir rahatlıkla.
2018 7. kitabı
Okunma: 03 Haziran 2018 21:29
Kitap içeriği çok güzel ayarlanmış resimler mevcut. Okumanızı tavsiye ederim. İçerisinden bir söz: “Aslında hepimiz bir çukurun ortasındayız. Fark yaratan tek şey bazıları çukura bakarken diğerlerinin yıldızlara bakıyor olması.”
·603 syf.·
2018 19. kitabı
Ben bu kitabı bookstagram ortamında sıkça gördüğüm ve DR'de 9.90 indirimine düştüğü için almıştım.Konusunu veya içeriğini bilmeden aldım ve iyi ki almışım.Kitabın sayfa sayısı sizi korkutmasın.Yazılar büyük ve kitabın yarısı görsel o yüzden rahat okunuyor.Ben bir gecede bitirmiştim.Kitabı beğenmemde etkili olan diğer şey ise bir kitap içinde iki hikaye anlatılıyor olması ve bu iki hikayenin daha sonra birleşmesi.Aslında ilk başlarda resimlerle yazıların farklı olması yani birinde bir kızı anlatırken diğerinde başka bir çocuğu anlatması kafamı fena halde karıştırdı ama bir 40 sayfa sonra anladım olayı.Tabii ki bu benim bu kitap hakkındaki yorumları okumamdan kaynaklanıyor olabilir.Bunu dediysem gözünüzü korkutmasın bence akıcılığı ve resimleriyle sizi hem sıkmayacak hem de konusundan ötürü sevebileceğiniz bir kitap
2021 1. kitabı
Okunma: 18 Ocak 2021 11:15
Kitap büyülüyor çünkü imkansız hep olsada umut da hep oralarda bi yerdedir. Belki umut edersek bu sıkıcı hayat bir nebze mutluluk verir bizlere. yeni dünyalarda buluşmak dileğiyle..
Aşk ve Pişmanlık

Brian SelznickYazar · 5 kitap
Kitaplar: Zamanın Efendisi Hugo Cabret ve Buluşu, Bunun adı findel Filmler: Hugo Eğitim: Brown Üniversitesi, Rhode Island Tasarım Okulu Ödüller: Caldecott Madalyası Adaylıklar: Gençlik Edebiyatı Dalında Amerikan Ulusal Kitap Ödülü,Diğer