John Grisham
Rudy Baylor yeni avukat olmuştur. Giderek artan borçlarını ödeyebilmek için elindeki tek davayı kazanmak zorundadır.  Tedavi masraflarını ödemeyerek bir gencin ölümüne neden olan dev bir sigorta şirketine karşı açılan bu davada milyonlarca dolarlık tazminat söz konusudur, ancak bir sorun vardır:  Bu, Rudy'nin gireceği ilk davadır ve karşısında, paranın satın alabileceği en pahalı avukatlar yer almaktadır...
Tahmini Okuma Süresi: 12 sa. 52 dk.Sayfa Sayısı: 454Basım Tarihi: Haziran 2006İlk Yayın Tarihi: Nisan 1995Yayınevi: Remzi KitabeviOrijinal Adı: The Rainmaker
ISBN: 9789751411327Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak

454 syf.
9/10 puan verdi
Zor şartlarda Hukuk Fakültesini bitirip avukatlık ruhsatı alan Rudy Baylor sınırlı imkanlarını kullanarak küçük bir büro açmayı başarır. Aldığı ilk dava ülkenin en büyük Sigorta Şirketlerinden birine karşı olur. Açıkçası duruşmaların yer aldığı bölümler sıkıcı olabilir diye düşünmüştüm ama hiç te öyle olmadı. Aradaki küçük mizahi unsurlar kitabı eğlenceli hale getirip kolay okunmasını sağlamış. Güzel bir kitap. Madem güzel de neden okunması bu kadar uzun sürdü? Diye düşünebilirsiniz. Şu an yeni bir kitap yazıyorum. Yazarken fazla okuyamadığımdan, bitirmem biraz zaman aldı. Ben keyifle okudum, tavsiye ederim.
YağmurcuJohn Grisham · Remzi Kitabevi · 200686 okunma
509 syf.
9/10 puan verdi
Yeni değil, gençken okuduğum bir kitap.25 yıldan fazla olmuş okuyalı.ama çok sevmiştim unutmadım konusunu.yazar kendisi avukat.ve yeni mezun bir avukatın çalışmaya başladığı şirket için dava kovalamasını, aldığı davaları konu ediniyor.yazar konuya hakim olduğu için sanırım iyi iş çıkarmış.ben beğenmiştim.sans verin derim
YağmurcuJohn Grisham · İnkılap Kitapevi · 201786 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.