Kimi rüyalarda gördüğümüz yerlerle ve mekânlarla ilgili olarak henüz rüyayı görürken şöyle deriz: Daha önce gelmiştim buraya. Rüyadaki bu ''dejavu''nun çok başka bir anlamı vardır. Bu yer her zaman annenin cinsel organıdır.
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯
Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
İnsan yarayı açandan değil, açılan yarasına hesap sorabilirdi sadece çünkü açılan yaralar konuşamaz ve bir gün kapanır ama yarayı açanlar konuşur ve hiçbir zaman susmazdı.
"Kimseye bir şampiyonluk sözü vermiyorum. Böylesi bir sözü tutmanın ne kadar zor olduğunu bilirim. Şu anda buna hazır değiliz. Kesinlikle değiliz. Elbette ki önümüzdeki sene şampiyon olmayı çok isterim, ama ben gerçekçi biriyim. Bu, uzun bir süreç olacak, 2010'dakinden çok daha uzun. Sabrım sonuna dek sınanacak. Bunu biliyorum."