Sev!L

Sev!L
@lives1402
Düşünerek yankı ve uçurum yarattım kendime. Derinleşerek kendimi çoğalttim...
"Sevgili modern insanlar, üzerinizdeki teknolojik cihazlar ve bunlara bağımlı yasam düzeniniz sizi asla yaniltmasin. 5000 yıl önceki insan ile bugünün insanı arasinda emin olun cok fazla fark yok. Üzerinden kaç yüzyil geçmis olursa olsun hâlâ asik oluyoruz ve soyumuzun devamini tipkı ilk ilkel insan gibi çiftleşerek sağlıyoruz. Biyolojik ihtiyaçlarmiz için hâlâ çevreyi yok etmeye meyilliyiz ve de en önemlisi tipki 5000 yil önceki insan gibi işin sonunda yine ölüyoruz. Bunlar biyolojik özelliklerimizle ilgili olsa da benzer bir durum davranışlarımız ve algilarimizda da karsimiza çıkıyor."
Sayfa 120·Kitabı okudu
İnsan ve Duygular
📚🔔 Tatil zili çaldı! Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞 Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖

Sev!L

, bir kitap okudu
9/10
·488 syf.·
133 günde okudu
·
Okunma: 02 Nisan 2024 15:42
·
2024 1. kitabı
Serkan Karaismailoğlu
8.8/10 · 11bin okunma
"Duygusallık bu asırda demode bir romantizmdir... Bu çağ birer iç kalbi olmayanların. Bir türlü hissedemeyenlerin. Hissizliği ile övünenlerin dünyasıdır...!!!Hissedebiliyor'san bu dünyaya fazlasın kalbim....🖤
Duygular
Her şey bir delinin düşü kadar anlamsızdı… Ve hepsinin bende uyandırdığı etkinin üstüne okuduğum kitaplar da binince artık hiçbirşeye inancım kalmadı…!
İnsan ve Duygular
Yolu uzun süre aşka düşmemiş bir adama denk gelirse yüreğiniz, çalkalayın! zira dibine çökmüş olabilir seven yanları…..