Bazı meselelerden, kişilerden geçmek güçtür. Varlığı hatırlanmaz da yokluğu.. Bilirsiniz. Erlend Loe , "Varlığını pek düşünmüyorsun ama yokluğunda bir şeylerin eksikliğini hissediyorsun." derken bundan bahseder. Hayat sevgili okur. Varlar, yoklar; geçiyor bir şekilde. Güzel bir hafta olması dileğiyle.
1000Kitap
Yeni kitaplarımız 😊📚: Murat Menteş : Tanpınar'a Huzur Yok Maggie O'Farrell : Hamnet Erlend Loe : Naif. Süper İbrahim Babadağı : Teknik Analizde Fiyatın Dili Tanpınar'a Huzur Yok Naif. Süper Hamnet Teknik Analizde Fiyatın Dili Erlend Loe Murat Menteş İbrahim Babadağı Maggie O'Farrell
1000Kitap
Her çiçeğin bir mevsimi, her kitabın bir zamanı vardır. Haziranın tadını yeni hikâyelerle çıkarın.
Affedemeyeceğin birisiyle yaşadığın mutlu günleri özlemek..
Bir Dua
Allahım gerçekte olduğumdan daha dindar görünüyorsam beni affet, Başkalarını düzeltip de, kendimi düzeltmediğimde beni affet, Niyetimde samimiyetsizlik varsa beni affet, Gizlideki halimi, herkesin yanındaki halimden daha üstün kıl..Amin.
1. Allâh'ım, Berat Gecesi'nin affa açılan kapıları hürmetine kalplerimizi bağışlanmanın huzuruyla doldur. Bilerek ya da bilmeyerek yaptığımız hataları affet, bizi yüklerimizden hafiflet.
Din İslam
Hayırlı Kandiller
Allah’ım! Sen affedicisin, Kerim’sin, affetmeyi seversin, beni de affet.
Din