M. Selami GÜRBÜZ

M. Selami GÜRBÜZ
@m_s_g
Şahsına, sevdiklerine muzip yaşayan ve de kediler başta olmak üzere bütün canlıları seven, hiç mi hiç büyümeyen, büyümeyip te çocuk kalmak isteyen biri.
Ziraat mühendisi ve Değirmen taşı adlı kitabın yazarı
üniversite
Diyarbakır
Diyarbakır
35 okur puanı
Ocak 2021 tarihinde katıldı

M. Selami GÜRBÜZ

, bir kitap okudu
8/10
·504 syf.·
2021 46. kitabı
Ahmet Ümit
8.5/10 · 28,2bin okunma
Her çiçeğin bir mevsimi, her kitabın bir zamanı vardır. Haziranın tadını yeni hikâyelerle çıkarın.
Tanrı
Ve onlardan üreyen mahlukat bu cennette mutluluk içinde yaşayacakken Uranos kendi dölünden toprağa düşenleri beğenmedi. Çocuklarını güçlü elleri üzerinde güneşe kaldıracakken, onları toprağın derinliklerine gömdü.
Sayfa 43 - yapı kredi·Kitabı okudu
Pozitif
Güler bir yüzün ve samimiyetin ulaşamayacağı kimse yoktur.
Sayfa 207 - destek·Kitabı okudu
Anı
Birden birisi soruyor. Yarım yamalak Türkçeyle: Nereden gelipsen, diçi ki dere? (Nereye gidiyorsun?) Erol kürtçe karşılık veriyor. Ez muallimem, hatime istanbule(Ben öğretmenim istanbuldan geliyorum.) Köylüler sevinçlerinden çığlık atıyorlar. Hep bir ağızdan Erola. Ser seran ser çavan diyorlar. Demeki gözümüz, başımız üstüne geldin. Erol dediğimiz kişide sinema oyuncusu Erol GÜNAYDIN'dır. Yaşar Kemal'in ağrı seyahatinden bir pasaj.
Sayfa 186 - yapıkredi·Kitabı okudu