Mücahit bolat

Mücahit bolat
@mucahit1950
Öğretmenlik-Eğitim Koçu
Gazi üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni-Atatürk Üniversitesi/Adalet
Çorum
29 okur puanı
Eylül 2021 tarihinde katıldı
Şu anda okuduğu kitap
Ölüm,"keşkeleri" toprağın altında hissizleştiren bir duygu anaforudur.
Sayfa 14·Kitabı okudu
Din
Hangi tür kitapları seviyorsun? 🔎 Polisiye 💕 Romantik 🚀 Bilim Kurgu 🏰 Fantastik 📖 Klasik 🧠 Kişisel Gelişim 🏛️ Tarih 😱 Gerilim
Peki, diyelim ki bu adamın bir ailesi var. O zaman da vuracağınız darbenin sadece onu mu yaralayacağını düşünüyorsunuz? Babasından, annesinden, çocuklarından kan akmayacak mı? Hayır. Bu adamı öldürerek ailesini de yok etmiş oluyorsunuz ve yine masum insanlara kıyıyorsunuz. Bozuk ceza sistemi, ne yöne dönerse dönsün, masumu vurur zaten!
Sayfa 28
1000Kitap
Olumsuzluklara odaklandığın sürece olumlu hiçbirşey seni bulmaz. İşte o zaman kendi kendine "Neden herşey beni buluyor?" dersin.
Sayfa 32·Kitabı okudu
İnan bana hayat sana kaktüsün dikenlerini değil,rengarenk açan çiçeklerini gösterir.
Sayfa 5·Kitabı okudu
Hz Ömer(ra); gülmesi çok olanın heybeti azalır. Mizah yapan kıymetini kaybeder. Kim birşeyi fazla yaparsa onunla tanınır. Konuşması fazla olanın hatası çoğalır. Hatası çok olanın hayası azalır. Hayası azalanın takvası azalır. Takvası azalanın kalbi ölür.
Din