Yalnız olmakla yalnız hissetmek arasında fark vardır ve biriyle beraberken bile o kişiyi özlemek mümkündür.
Sayfa 9 - Yabancı Yayınları·Kitabı okuyor
Alıntı
Ziyanı yok. At aynı ize binlerce kere basarmış. Belki bir gün yine karşılaşırız.
Tatil planı hazırsa sıra okuma listenizde!
Bu yaz yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz kitapları sizin için bir araya getirdik. 💬 Siz olsanız bu listeden hangisiyle başlardınız?
“Sinirliyim. Kendime de ona da öfkeliyim. Tüm bu şeylerin daha kolay olmamasına, hislerimi onunla paylaşmamış olmama öfkeliyim... "
beklemek ölüm gibiydi bekledik bugün dedik yarın dedik olmadı böyle doğduk büyümeye korka korka umudumuzdu gücümüzdü kalmadı
Mutlu muydu?
Ve bütün gemileri yakıp yollara düşerdi o hep aynı ıslıkla mutlu muydu, hiç düşünmedi böyle şeyleri umutlardansa nefret etti daima
Alıntı
Necdet'in, büyük şeylere varmak üzere hazırlanan mantık zinciri ortasından kırılıverdi. (...) O günün gecesi hissettiklerini söyleyemezdi Nesrin Hanım'a. Ayıplanacağı, azarlanacağı bir şey değil, suya özlem çeken bir çöl adamının hurma yapraklı serabı gibi, yüreğine işleyen tatlı hayallerin bir anda yok olmasından korkardı.
Sayfa 90·Kitabı okuyor
Alıntı