Çürüdük. Çürüdükçe babalarımız Babalarımız koktu toprağa döktük Toprak koktu toprağı Allah'a döktük Allah çoktu cehennemi cennete döktük. Döktük gitti aklımız al pasiflora iç! Ali gelme okul çökmüş seni şanslı piç! Göklerdeki babamız geç kalmazdı hiç? U must say good-bai 2 me. lnh! lnh!
“..evet işte bildiğin pasiflora, konuşamadan tek kelime, çok anlaşarak her şeyden, sessiz yakılan bir sigaradan, çay bardağının biraz sert çarpmasından tabağına, çalan bir telefonla dayanılmaz gülüşünden, umuttan, en basit bir sorunun bile karşılığı ben de seni çok seviyorum demeye denk gelen küçük diyaloglarla, bir bakışla anlatabileceği yerdedir. Her şeyi.”
Sayfa 27 - Alakarga Yayınları, “onuncu”
Hangi tür kitapları seviyorsun? 🔎 Polisiye 💕 Romantik 🚀 Bilim Kurgu 🏰 Fantastik 📖 Klasik 🧠 Kişisel Gelişim 🏛️ Tarih 😱 Gerilim
Kaçalım
Bir parça kağıt arıyor iç cebimdeki bayatlamış tütün. Şapkamdan ayakkabıma kadar sarhoşum yine büsbütün. Nefes alalım seninle değişiklik olsun diye. Oksijen senin için,oksijen benim için. Bir bekleyiş türküsü çınlıyor kulaklarımda İçin için. İçelim. Ayağımızı kaydırmaya çalışıyorlar burada. Gelmişler ta nerelerden- Sırf bunun için. Örnek bir insana benzetelim dış benliklerimizi. İçimizde yaşlanmış, deli martılara uçakla uçalım. Kaçalım. Sen temmuz ol ben lacivert olayım. Sen Nilgün Marmara ol ben kurşun kalem Kapanmış yaralarımızı bıçakla açalım. Kaçalım. Sen düşünce ol, ben pasifizm. İntihar edelim makarasına. Sen pasiflora ol, ben deneysel alman sineması olayım. Kaçalım. İçimizdeki ahlak kırıntılarını kitaplara gömelim. Yüzerek gidelim denizi olmayan yerlere.
Sayfa 80 - Holden Kitap·Kitabı okudu
Sen düşünce ol, ben pasifizm İntihar edelim makarasına Sen pasiflora ol, ben deneysel Alman teknosu Kaçalım İçimizdeki ahlak kırıntılarını kitaplara gömelim Yüzerek gidelim denizi olmayan yerlere
Sayfa 81 - Kaçalım·Kitabı okudu
Şiir
Sen Nilgün Marmara ol ben kurşun kalem Kapanmış yaralarımızı bıçakla açalım Kaçalım Sen düşünce ol, ben pasifizm İntihar edelim makarasına Sen pasiflora ol, ben deneysel Alman teknosu
Çürüdük. Çürüdükçe babalarımız Babalarımız koktu toprağa döktük Toprak koktu toprağı Allah’a döktük Allah çoktu cehennemi cennete döktük. Döktük gitti aklımız al pasiflora iç! Ali gelme okul çökmüş seni şanslı piç! Göklerdeki babamız geç kalmazdı hiç? U must say good-bai 2 me. Inh! Inh!
Kocaelisin sen bizim canımız·Kitabı okudu