Sinan

Sinan
@sinan6759
Dilim söylemese de aklım bana haykırdı. Devam Et
Kalite Müdürü
Zonguldak
Zonguldak, 3 Şubat
109 okur puanı
Temmuz 2021 tarihinde katıldı
İtibar, paradan değerlidir. Kibir, insanı firavun yapar.
Reklam
Seni uçurumdan itmişler, düşmüşsün ama sağ kalmış, ayağa kalkmışsın. Yetmemiş sırtından iten insanlara bakıp gülümsemişsin. Elbette öfkeli olacaklar. Bazen, bazılarının sana olan kızgınlığı , Hâlâ dimdik ayakta duruyor olmandır.
Çook sonraları kalp göze diyecektir ki, "Beni bu onulmaz derde iten sensin. Safayı sen sürdün, acıyı ben çektim. Nimet senin, zahmet benim oldu. "
Puan vermedi·168 syf.··
2024 4. kitabı
·
23 günde okudu
·
Okunma: 28 Aralık 2024 18:06
“Aşkın pazarında canlar satılır, Satarım canımı alan bulunmaz. Ölenler hayvan imiş, aşıklar ölmez” “Aşık adamın gıdası sevdiği değildir. Gıda sevmenin kendisidir. Onun için şimdilerde kendilerini aşık sananlar sevgiyle beslenmiyorlar. Ya ne ediyorlar? Sevgililerini yiyorlar. Aşık dediğin sevgilisini yer mi? Sevgilisini yiyen hayvandır. Onun için sevgilisini yiyenler ölür ama aşıklar yaşar. Ölen hayvandır, aşıklar ölmez.” “Aşıklar Ölmez” rahmetli Ömer Lütfi Mete'nin hatırasını ve onun unutulmaz karakteri Kuşçu'nun hikmetli sözlerini yaşatmak adına kitaplaştırıldı. Senaryodan uyarlanan kitapta Kuşçu karakterinin sonsuzluğa adanan bir yörüngede hayatın her alanına ait birikimine tanıklık etmiş olacaksınız. Kimi zaman bir soruda, kimi zaman bir hikayede, kimi zamansa tek bir kelimede düşünce dünyanızda ince ayarlar yapmak durumunda kalacak ve belki de ruhunuza kendi yolculuğunda bambaşka bir rota belirleyeceksiniz.
Aşıklar ÖlmezÖmer Lütfi Mete · Yakın Plan Yayınları · 2014320 okunma

Sinan

, bir kitap okudu
Puan vermedi·168 syf.··
23 günde okudu
·
2024 4. kitabı
Ömer Lütfi Mete
8.5/10 · 320 okunma