Ceplerimden hava geçebilecek kadar temiz kalmayı tercih ediyorum. Sırf bu yüzden suçluyum. Suçlanıyorum. Asılıyorum, kesiliyorum, duvardan duvara vuruluyor zihnimin kararları. Vurulsun. Ben böyleyim. Değişmeyeceğim.
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯
Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
Yaşamak istediğim yerde yaşayabilmek için özenli planlarım ve hayallerim var, geçmişe bulaşmadan kurup yaşayacağım. Dilemek yerine, gerçekleştirmeyi hedefliyorum.
Kurallar içinde kuralsızdım ben ve bir uyumsuza aşık olmalıydım mutlaka...
Zordu işte. Güz ile ilki bir arada tutma çabasıydı benimki. Arada yaz yahut kışın hiç uğramadığı bahar birleşmesiydik. Dona çektik, dolu yağdı üzerimize ve her dokunduğu yerimizi acıttı, dondurdu. Onun yeşil dallarını kırdı, benim kökümü gövdemi söküp aldı yerinden.
"Ölçüp, biçmek, hesap yapmak üzerine planlamadım hayatı. Gelen günün, kucağında getirdiklerine göre yaşıyorum. Kimi canımı yakıyor kimi canımı alıyor kimi de canıma can katıyor işte. Her gün iyi gitmiyor. İyi iyiyi kolay kolay bulmuyor, kötü kendine göre takılıp, etrafa bulaşıyor derken sabah ve gece birbirini kovalıyor. Geliyor ve geçiyor hayat.