Elif Yıldız

Elif Yıldız
@withelif___
Kitap ruhun ilacıdır.
Paramedik
14 okur puanı
Nisan 2020 tarihinde katıldı

Elif Yıldız

, bir kitap okudu
Puan vermedi·196 syf.·
2024 1. kitabı
Mehmed Uzun
9/10 · 3.549 okunma
Reklam
“İnsan üzüntüsünün, acılarının üzerine düşündügü kadar düşünmüyor mu acaba mutlu oldugu anları? Ya da mutsuzlugun ve mutlulugun zaman akışı aynı değil. O yüzden, mutsuzken akmayan zaman, mutluyken bir çırpıda geçiveriyor.”
İnsanı, içine akan yaranın kanı öldürüyor. Dışarı akan o kanı gören varsa anlıyor halinden. Aglıyorsan, inliyorsan şanslısın demek ki, elinden tutan, yarana derman olan mutlaka bir yerden çıkıyor karşına. Unutuldum sandıgında bile asla unutmuyor seni bu dünyaya yollayan. Bir parçanı alıyorsa iki parça veriyor sonunda. Her ilaç bir parça zehirden oluşuyor. Bu yüzden içindeki acının dışarı çıkanı bir başkası için derman oluyor.
yıldızlarının olduğunu güneşin battığında mı anlayacaksın kanatlarının olduğunu uçurumdan düşerken mi fark edeceksin şimdi söyle bana on yaşına kadar hayatların iadesi olsa kaç tane çocuk büyürdü
İşte kader hep böyle davranır bizlere, hemen arkamızdadır, omzumuza dokunmak için elini çoktan ileri doğru uzatmıştır, bizlerse hâlâ, geçti gitti, gösteri bitti, yine aynı hikaye, diye homurdanıp dururuz.
Reklam