Hatice ÖZHAN

Hatice ÖZHAN
@1903_Hatice
Düşler sokağı okuyucusu.
7 okur puanı
Şubat 2025 tarihinde katıldı
Toplumlar da depresyona girer, psikoz geçirir ve kontrolünü kaybeder.Ancak sonuçları bireysel yaşantılarla kıyasladığımızda daha yıkıcı olur. Savaşlar katliamlar bunun sonuçlarıdır
Reklam
Carl Gustav Jung
Görünür dünyaya tutunma için elimizden geleni yapıyoruz ancak herhangi bir "uyaran" yoksunluğunda ne yapacağımız şaşırıyor kendimizi uyusturmak için yeni bağımlılıklar icat ediyoruz.
Halbuki, aynı saatlerde yüzlerce teğmen, eski okul arkadaşları, baba evlerini neşeli kahkahalar arasında bir şölen gidermişcesine terk ediyorlardı Neden onun dudaklarınada Sevgi dolu yüreklendirici sözcükler sıradan ve anlamsız lakırdılar çakıyordu ki ?
Böylesine alçaklığı ve yalnızlık bataklığına gömülmemek için böylesine kaba insanlara el uzatmak zorunda kaldığı için kendinden de nefret ediyordu .
Alıntı
Reklam