senden sonrası ne yer ne yeksan bir kolunda münker öbüründe nekir dönüp geri bu dünyaya bir bakacak olsan alın yazımda ne ütülü ölümler birikti
Dua
Allah'ım! Beni, bireyciliğin ve yalnızlığın girdabından da, "kanonların" ayartıcı ve sürekli birbirini övüp duran, vadilerde şaşkınca gezinen şaklabanlarından da koru. Allah'ım! Kalbimin maraz bulmasından ve yazdıklarımın ve sustuklarımın suratıma çalınmasından da, Defterini avarelikle, hasetçilikle, köşe kapma merasimiyle dolduranların okuyucusu olmaktan da sana sığınırım. Allah'ım, seni "bir"lerim. Senden gayrısına tevessül etmekten sana sığınırım.
Salih Erayabakan·Kitabı okudu
Tatil planı hazırsa sıra okuma listenizde!
Bu yaz yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz kitapları sizin için bir araya getirdik. 💬 Siz olsanız bu listeden hangisiyle başlardınız?
Affınıza sığınıyorum. Mutlu sonla bitirmeyi çok isterdim öykülerimi. Ama inandım ben: Bir kişinin mutsuz olduğu yerde, mutlu olma ihtimali kalmamıştır. Dünya, masumların çilehanesidir.
Benim hayatım 2020 öncesi ve sonrası olarak - 2e ayrılır
Belki de herkesin hayatını ikiye bölen bir an vardır. Kendi zaman akışınıza dönüp baktığınızda, bir noktada keskin bir çizgi vardır, sizi ve hayatınızı diğerlerinden daha çok değiştiren bir olay. "Öncesi" ve "sonrası" yaratan bir an. Belki âşık olduğunuz insanla tanıştığınız ya da hayatınızın tutkusunu anladığınız ya da ilk çocuğunuzu kucağınıza aldığınız andır. Belki muhteşem bir şeydir. Belki trajik bir şey. Ama o şey gerçekleştiği anda anılarınızı renklendirir, hayatınıza bakış açınızı değiştirir ve yaşadığınız her şey birdenbire bir "önce" ya da "sonra" etiketinin altında yer alıyormuş gibi görünür.
Sayfa 10
kulağıma okunduğundan beri ezan sesi üçüncü boyutu aşmanın derdindeyim
Anlatsam, yarısında izin alıp gideceğiniz bir hikâyedir burası…