2025 yılında okuduğum tüm kitaplar tek bir görselde!! 1 yıl için 50 kitap aşırı yeterli bence ya..
En sevdiğim 10 kitabı şöyle listeleyebilirdim:
1- Rollo May, Yaratma Cesareti
2- Damon Galgut, Vaat
3- Orhan Pamuk, Kara Kitap
4- Emile Zola, Germinal
5- Alfred Adler, İnsan Tabiatını Tanıma
6- Seneca, Mutlu Yaşam Üzerine & Yaşamın Kısalığı Üzerine
7- Kazuo Ishiguro, Beni Asla Bırakma
8- Erich Fromm, Sevme Sanatı
9- Clarissa P. Estes, Kurtlarla Koşan Kadınlar
10- Pascal Mercier, Lizbon’a Gece Treni
Peki siz bu yıl kaç kitap okudunuz ve en sevdiğiniz kitap/kitaplar hangisi oldu?
Bu yıl içinde okuduğum ve en çok sevdiğim 20 kitabı yorumladığım yeni video Alıntılarla Yaşıyorum YouTube kanalımda sizi bekliyor:
ytbe.one/TUc4Usxm5V4
Normalde hiçbir kitabı eleştirmek istemem emek derim. Haddime mi bilmiyorum ama gerçekten okuduğum en gereksiz kitaptı. Çok merak edip aldım belki bana bir şey katar dedim. Ama hüsran….
Kitaptaki alıntıları çıkarırsanız zaten geriye ne kalıyor bilmiyorum. O kadar bunaldım ki hayatımda ikinci defa bir kitabı yarım bıraktım. İlkini anlamakta zorlandığım için ertelemek niyetiyle bırakmıştım bunu da kağıt israfı diye atmak istedim. Ne okudum bilmiyorum o derece anlamsızdı.
"Kocam ne istesem alıyor ya da almam için parasını veriyor, çalışmaya ihtiyacım yok." diyen kadınları anlayamıyorum. Birine muhtaç olmak gururunuzu incitmiyor mu hiç?