Büşra

Büşra
@Busra545
Öz farkındalık bir soğan gibidir. Bir sürü katmanı vardır ve soydukça daha fazla uygunsuz zamanlarda ağlama arzusu duyarsınız.
Sayfa 71
Her çiçeğin bir mevsimi, her kitabın bir zamanı vardır. Haziranın tadını yeni hikâyelerle çıkarın.
“Büyük resimde sizin eylemlerinizin pek de bi önemi yoktur.” “Hayatınızın büyük bir kısmı sıkılarak geçecek ve kayda değer bir şey olmayacak ama bunda bi sorun yok.” Bunları bir kez hazmettikten sonra bedeniniz canlanır ve güçlenir. Vasat varlığınızı kabul ettiğiniz zaman, yargılamalar ve gerçek dışı beklentiler olmadan gerçekten yapmak istediğinizi yapacak özgürlüğe kavuşursunuz.
Sayfa 63

Büşra

, bir kitap okudu
Puan vermedi·272 syf.·
2026 19. kitabı
Kazuo Ishiguro
7.5/10 · 12,3bin okunma
Ormanı hiç bulamazsın, ağacı görmezden gelirsen… Orman sadece bir kelimedir, var olan ağaçtır. Belki de bu yüzden birçok insan Tanrı’yı arıyor ve bulamıyor. Tanrı orman gibidir: bir ağaç bulacaksın, bir kaya, bir kadın, bir erkek, bir köpek, bir yılan, bir yıldız, bunları bulacaksın; Tanrı’yı hiçbir yerde görmeyeceksin.
Sayfa 89·Kitabı okudu
Hiçbir şey ol. Bir kez birisi olduğunu düşünmeye başladın mı, durursun; o zaman sevgi akmaz. Sevgi yalnızca hiç kimse olan birisinden akar. Sen egoyla dolu olduğunda, sevgi kaybolur.
Sayfa 88·Kitabı okudu