M

M

, bir kitap okudu
Puan vermedi·480 syf.··
Beğendi
·
2017 143. kitabı
John Verdon
8.4/10 · 1.695 okunma
Her çiçeğin bir mevsimi, her kitabın bir zamanı vardır. Haziranın tadını yeni hikâyelerle çıkarın.
Puan vermedi·516 syf.··
2017 142. kitabı
İşte bunlar hep yeniden bir toplum düzeni oluşturma düşüncesinin ürünleri. Toplumu gerekçe değiştiremiyoruz bari romanlarda değiştirelim. Ben toplumcu değil bireyselciyimdir. O sebeple bu tür romanlar ilgimi pek çekmiyor. Ancak kurgusu için okunabilir tabiki. Eğer bireyselliği savunan biriyseniz bu tür romanlar sizin için zevkli olmayacaktır. Ancak şu tür sorular roman içerisinde sorulabilir; işte bireyselcilik iyi midir, olması gereken midir, toplum olarak yaşamak ne kazandırır, toplumu yeniden şekillendirebilir miyiz? Roth'un kalemini sevdim. Akıcı bir dille anlatıyor. Birinci tekil şahıs kullanması akıllıca olmuş.
Edebiyat
UyumsuzVeronica Roth · Artemis Yayınları · 20127,7bin okunma
Puan vermedi·432 syf.··
Beğendi
·
2017 141. kitabı
NUMA Dosyaları'nın yedinci kitabı olan bu romanın sonunda Dan Brown tarzı bir bitiriş var. Genel ilerleyişi akıcı olan romanda Hz. Süleyman ile ilgili bilgilere sahip oluyoruz. Kahramanlarımızın yolu bir ara Türkiye'ye de düşüyor. Çalınan bir heykelin peşinde tarih kokan, soluk soluğa bir kovalamaca.
KılavuzClive Cussler · Altın Kitaplar · 200890 okunma
Puan vermedi·302 syf.··
Beğendi
·
2017 140. kitabı
Grange'in okuduğum ikinci kitabı idi. Grange'in en iyi iki kitapları bence ilk iki kitabı. Yani Leyleklerin Uçuşu ve Kızıl Nehirler. Kitabı elinizden bırakamayacağınız kurgular vardır. Bu kitap öyle bir kitap işte. Grange Avrupa'dan başlıyor ve kısa da olsa ülkemizden geçip Afrika'ya varıyor ve konuyu Hindistan'da bitiriyor. Grange'in en büyük artılarından birisi bence farklı farklı ülkelerde anlatıyor olması romanlarını. Okur her bir ülkedeki macerayı farklı bir romanmış gibi görüyor ve böylelikle hem roman elinizden düşmüyor hemde okunabilirliği arttırmış oluyor.
Leyleklerin UçuşuJean-Christophe Grangé · Doğan Kitap · 202412,4bin okunma