Emre NERGİZ

Emre NERGİZ
@Emre0023
İnsanın çömlekten farkı olmamalı, nasıl ki çömleği ayakta tutan dışındaki biçim değil, içindeki boşluk ise; insanı ayakta tutan da benlik zannı değil hiçlik bilincidir. Hz.Mevlana (k.s.) Evli
9/10
·288 syf.··
2020 30. kitabı
·
4 günde okudu
·
Okunma: 30 Kasım 2020 00:00
İnsanın duygularını kendinden başkası değiştiremez. Adem Güneş bize değişim sürecimize nasıl rehberlik edeceğimizi anlatmış. Sanki meslek sırrını vermiş gibi hissettim. Günümüz insanı için terapi süreci zor fakat insanın kendini bulması da paha biçilemez. Kitaptaki  seansları uygulamasanız bile çok şey öğrenebilirsiniz. Bilinçaltımız nasıl çalışıyor, duygularımız nasıl çalışıyor, birikmiş duygularımız bizi nasıl zarara uğratıyor, günlük hayatta yaptığımız bir çok eylemin aslında nasıl da oyalanma davranışı olduğunu... gibi çok fazla şey öğrenilebilir. Bu açıdan iyi ki okumuşum dediğiniz bir kitap olacaktır.
1000Kitap
Bırak ve RahatlaAdem Güneş · Timaş Yayınları · 20192,504 okunma
Tatil planı hazırsa sıra okuma listenizde!
Bu yaz yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz kitapları sizin için bir araya getirdik. 💬 Siz olsanız bu listeden hangisiyle başlardınız?

Emre NERGİZ

, bir kitap okudu
9/10
·288 syf.··
4 günde okudu
·
Okunma: 30 Kasım 2020 00:00
·
2020 30. kitabı
Adem Güneş
7.9/10 · 2.504 okunma
Kadın
Kadın, yeni nesilleri oluşturan ve yetiştirmekte olan, toplumu şekillendiren ilk öğretmendir.
Sayfa 466 - Nida yayıncılık·Kitabı okudu
1000Kitap
PİRİ REİS
"Doğuda bir Müslüman kadın esir alınırsa Batıdaki Müslümanların, kadın daha düşman kalelerine girmeden onu kurtarmaları gerekir."
Sayfa 452 - Bk. Kitabu'l- Bahr·Kitabı okudu
1000Kitap
Osmanlı Fakihi Şeyhizade
Şayet, İslam düşmanları İslâm beldelerinden birine ya da herhangi bir bölgesine saldırırsa bu durumda cihad farz-ı ayn olur ve kadın, erkeğinden; çocuk, anne-babasından; köle, efendisinden ve borçlu da alacaklısından izin almadan cihada gider.
Sayfa 452 - Bk. Mecmau'l- Enhur·Kitabı okudu
Din