Fatih

Fatih
@Fth282
Olmasa keşke yerçekimi, en çok itaat ettiğimiz yasa...
Reklam
Neden yönetimler çözüm sunan azınlığı dikkate almazlar.Neden canları bile yanmadan ağlamaya başlarlar? Neden vatandaşları, yönetimin hatalarını bulmaya ve onları düzeltmeye teşvik etmezler? Neden İsa her zaman çarmıha gerilir, Kopernik ve Luther aforoz edilir ve Washington ve Franklin isyancı addedilir?
Sayfa 25 - Kafekültür yayıncılık, 3.baskı
Bağımsızlık mücadelesi denince, akla savaş meydanları gelir. Gerçekten de hemen hemen her milletin tarihinde kanla yazılmış bağımsızlık destanları vardır. Ancak ilim, irfan, kültür ve sanat alanında bağımsızlık mücadelesini, topyekun bir şekilde ve uzun bir süre omuzlayan milletlere pek sık rastlanmaz. Polonyalılar, tarihin bu pek seyrek başarılarından birine imza atmış bir millet olarak bugün ayakta duruyor.
Eğitim
Bir kitabı okurken geçen iki saatin, ömrümün birçok senelerinden daha dolu, daha ehemmiyetli olduğunu farkedince, insan hayatının ürkütücü hiçliğini düşünür ve yeis içinde kalırdım.

Fatih

, 2018 okuma hedefini ekledi.
2018 OKUMA HEDEFİ
0/20 kitap - %0 tamamlandı
Henüz kitap okumadı
20 kitap
0 sayfa
0 inceleme
3 alıntı