Fatih

Fatih
@Fth282
Hayatta hiçbir zaman kafamızdaki kadar harikulade şeyler olmayacağını henüz idrak etmemiştim.
Edebiyat
Reklam
Ölümün tadı
Yaşı, seksen yoksa bile yetmiş kesin vardır. Gülüyor, espri yapıyor, insanlarla şakalaşıyor; velhasıl oldukça mutlu görünüyor. Onu seyrederken, defterimi çıkarıp şunu yazıyorum:"Yaşlılık, ölümün tadını çıkarmak olmalı."
Sayfa 5
Edebiyat
Bence ölümün alternatifi hayat değil, hakikat. Ölümün beyazlığı ve ataleti içinde bulunacak şey, kaybedilmiş hayat ürpermesi değil, hakikatin titiz konuşlanmasıdır.
Felsefe
Tanrım
Tanrım bana sabır ver Tahammülüm yok artık Gözüme bir perde ger Tahammülüm yok artık Bu deliler alemi Büktü benim belimi Bu bitmeyen elemi Tanrım doldur çilemi 34.servisten G.... K.... Bakırköy Akıl ve Sinir Hastalıkları Hastanesi
Edebiyat
Kökler toprağa gömülür çamurun içinde kıvrılıp bükülür, karanlıklarda dal budak salar; daha doğumundan başlayarak ağacı tutsak eder ve gözünü korkutarak beslerler: "Özgür kalırsan ölürsün!"
Sayfa 9
Edebiyat
Reklam