Meryem derya

Meryem derya
@Meryemd1903
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi
16 okur puanı
Nisan 2020 tarihinde katıldı
"Para kesildiğinde, bağlar da kopar" sözü esasında tersine yorumlanmalı. Para bitince kadınların terk edip gideceği sanılmamalı. Erkeğin parası bitince, hevesini kendiliğinden kaybeder, gülerken bile güçsüzleşir. Sonra tuhaf bir şekilde kıskançlaşır, dengesizleşir ve nihayet adam kadını terk eder.
Sayfa 49·Kitabı okudu
Edebiyat
Reklam
Zayıf insanlar mutluluktan bile korkar. İplikle bile yaralanırlar. Bazen mutluluk da insanları yaralayabilir.
Sayfa 49·Kitabı okudu
Kendimi bile ürpertecek kadar korkunç bir resim çıktı ortaya. İşte bu, yüreğimin derinliklerinde saklamayı sürdürdüğüm özümdü. Dış dünyaya karşı neşeyle gülüyor, insanları da güldürüyordum ama aslında böylesi karanlık bir yüreğim vardı.
Sayfa 33·Kitabı okudu
Edebiyat
Sen hiç konuşmuyorsun. Bir şey söyle, balık, lütfen! Ne olursa olsun, bir şey söyle. Varsın anlamsız olsun, ama söyle! Konuş balık, dünya öyle korkunç sessiz ki! Konuş da bitsin bu büyük yalnızlık.
Sayfa 45
İnşa edilen bir kütüphane, yaratılan bir hayat demektir; yığılmış kitaplar toplamı değildir asla.
Sayfa 38·Kitabı okudu
Reklam