Ayşe

Ayşe
@ayse5993
Siyaset bilimi ve Kamu yönetimi
Tekirdağ
116 okur puanı
Haziran 2017 tarihinde katıldı
Puan vermedi·250 syf.··
2019 97. kitabı
·
3 günde okudu
·
Okunma: 22 Nisan 2019 15:46
Thor Gwen' e ne zaman evlenme teklif edecek anlamadım gitti. Gwen de çocuk doğunca al babası deyip kucağına verecek herhalde. Yazar macera kısımlarını büyüleyici bir şekilde kurarken, insan ilişkilerini şöyle bir yüzeysel şekilde geçiyor. Mesela tüm kahramanlar bir bakışta ruh eşlerini tanıyıveriyorlar. Tamam tamam itiraf ediyorum harika kitaplar. Yedinci kitaba nasıl geldiğimi bile anlamadım. Benim dediğim gibi yazsaydın 100 kitaplık seri olurdu Morgancığım. Emeğine sağlık.
Kılıç AyiniMorgan Rice · 201539 okunma
Ayşe
Felsefe yüzügü serisi ilk 3 kitap harici internette bulamıyorum. Seri tamamı sizde var mı ?
Reklam
Puan vermedi·250 syf.··
2019 94. kitabı
Bu kitapla İmparator Andronicus ‘ u daha yakından tanıyoruz. Tek kelimeyle canavar. Zatı muhteremin boynunda öldürdüklerinin kafatasından bir kolye bulunmakta. Birkaç yerde karşısında bulunan kişinin kafatasının kolyesine yakışıp yakışmayacağını düşünüp tartıyor. Gwen babasının katilinin Gareth olduğunu aylak ve sarhoş kardeşi Godfrey ile birlikte öğrense de, Gareth ile yüzleşmesi onu daha da büyük bir tehlike içine atacaktır. Her kitapta birilerinin aslında göründüğünden farklı olduğu ortaya çıkıyor. Bu da karakterlerden beklentilerimi artırıyor.
Bir Şeref HaykırışıMorgan Rice · Elf Yayınları · 201269 okunma
Ayşe
Felsefe yüzügü serisi ilk 3 kitap harici internette bulamıyorum. Seri tamamı sizde var mı ?
"Sen ve ben, biz ikimiz dünyanın kendisiydik ve dünya daha önce hiç olmadığı kadar büyük ve güzel görünüyordu. Ah keşke hayatta olmak için değil de, kendi hayatımızı yaşayabilmek için ikimize ait sekiz günümüz daha olsaydı."
Edebiyat
Ayşe
😢🤍 İçime dokundu.
9/10
·320 syf.··
2021 18. kitabı
·
9 günde okudu
·
Okunma: 15 Ağustos 2021 13:25
Ne tatlı kitaptı ama! Başlayalı birkaç hafta olmasına rağmen, bu kadar uzun sürmesi tamamen benimle alakalıydı. Kitabı elime sadece birkaç kez alabildim ve keyifle de okudum. Genel olarak herkesin çok beğendiği bir kitap olduğunu bildiğim için beklentilerim yüksekti ve bunu karşıladığını söyleyebilirim. Olaylar, bahsedilen fantastik durumlar, karakterlerin isimleri... Hepsi çok hoşuma gitti. Yazarın Harry Potter serisi için kapak illustrasyonlarını yaptığını öğrendiğimde daha da heyecanlanmıştım. Zaten bir Harry Potter olmasa bile karakterlerin yaşından dolayı o ortamın hissini de verdi. Devam kitabı olan Gargantis kitaplığımda beni bekliyor. Zaman kaybetmeden onu da okumak istiyorum.
MalamanderThomas Henry Taylor · Genç Timaş · 20203,509 okunma
Ayşe
Yetiskin olarak ben begenir miyim acaba hitap eder mi bana.