buğra

buğra
@bugraagdk
Türklük Ebedidir! Sadece okuduklarımı paylaşmakla meşgulüm.
İyi yönetilen bir devlette cezalar azdır. Bunun nedeni bağışlamaların çokluğundan değil, suçların azlığıdır. Çökmekte ve zayıf olan bir devlette suçların çokluğu cezasız kalmalarına yol açar.
İnsan ve Toplum
Tatil planı hazırsa sıra okuma listenizde!
Bu yaz yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz kitapları sizin için bir araya getirdik. 💬 Siz olsanız bu listeden hangisiyle başlardınız?
bu fikirde ben kararsızım, peki ya siz?
İbret için bile olsa, yaşaması tehlikeli olsa bile, başkasını öldürmeye kimsenin hakkı yoktur.
İnsan ve Toplum
Milletin bikini giymesi, Mercedes'e binmesi, rock müzik dinlemesi burayı modern ve medeni bir ülke yapmıyor. Türkiye benim dünyada gördüğüm en ilkel nüfuslardan birine sahip. Ben Antartika hariç her tarafı gördüm lakin turist olarak değil, arazi jeologu olarak çalıştım oralarda ve yaşadım. Türkiye benim gördüğüm en üst cehalet düzeyinde, en gayriimedeni ülkelerden birisidir.
Edebiyat
Halk hiçbir zaman bozulmaz ancak çoğu kez kandırılabilir.
Edebiyat
Japon hokkabazları seyircilerin gözleri önünde bir çocuğu doğrar kolunu,budunu havaya fırlatır sonra da her şeyi yerli yerinde yere indirirlermiş. Politikacılar da yaptığı hokkabazlığın da bundan pek aşağı kalır yeri yok; toplumun bedenini panayır oyunlarına yaraşan o el çabukluğuyla parçalarlar.
İnsan ve Toplum