summer

summer
but what does it even matter if my intentions are never good? my road to hell isn't paved with good intentions- or bad -it's just my road.
Öğrenci
Yitik Ev
16 Haziran
558 okur puanı
Eylül 2016 tarihinde katıldı
Okula giderken uykusuzluktan kafam davul gibiydi ve çocukken nasıl da canavarlardan korktuğumu düşünüyordum. Küçükken canavarların gerçek olmadığını filan biliyordum. Fakat gerçek olmayan şeylerin canımı acıtabileceğini de biliyordum. Uydurma şeylerin önemli olduğunu ve beni öldürebileceğini biliyordum.
Sayfa 212 - pegasus yayınları
Tatil planı hazırsa sıra okuma listenizde!
Bu yaz yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz kitapları sizin için bir araya getirdik. 💬 Siz olsanız bu listeden hangisiyle başlardınız?
Beni hayatım boyunca taşıdı- Kaldırdı, götürdü oraya buraya, dedi ki Gel benimle. Ben götürürüm seni. Eğleniriz. Hiç eğlenmedik. Bir babanın yükünü anlayamıyorsunuz. Kalkana dek.
Sayfa 205 - pegasus yayınları
Geçmiş, insanı çoktan yakalamış olan bir kapan. Tıpkı Dedalus'un dediği gibi, uyanmaya çalıştığım bir kabus.
Sayfa 204 - pegasus yayınları
Geçmişini veya geçmişinden birini görmek, en azından benim için, fiziksel olarak acı verebiliyor. Melankolik bir sızıya gark oldum ve ne uğruna olursa olsun geçmişi geri istiyorum. Geri gelmeyecek olması mühim değil, geri istiyorum. Her şeyin eskiden olduğu gibi veya aklımda kaldıkları haliyle olmasını istiyorum: Bir bütün.
Sayfa 203 - pegasus yayınları - eski küçük tatlı kız.
Tümüyle yalnız olmanın en kötü yanı, herkesin sizi kendi başınıza bırakmasını dilediğiniz onca zamanı düşünmek. Sonra bırakıveriyorlar ve kendi başınıza kalıyorsunuz ve başınız hiç iyi bir yaren değil.
Sayfa 201 - pegasus yayınları