Fatoş

Fatoş
İyi de sevgi olmadan insan nasıl yaşayabilir?
Kadınların hayatında bu sık olur. Bir çabanın ortasındayızdır ve iyi ile kötü arasında gidip gelen duygular hissediyoruzdur. Bu çabamızı sürdürürken elimizden geleni yapar ve hayatımızı da buna uygun düzenlemekle yetiniriz.
Sayfa 249 - Ayrıntı·Kitabı okuyor
İnsan ve Toplum
Reklam
Sevinç, bir kadının, kağıdın üstüne sözcükleri ilk kez öylece döktüğünde ya da tam kafasının üstüne al punto notlar astığında sahip olduğu duygu türüdür.
Sayfa 248 - Ayrıntı·Kitabı okuyor
İnsan ve Toplum

Fatoş

, bir kitabı yarım bıraktı
Franz Kafka
7.2/10 · 65,8bin okunma
İnsan aklının bir kısmını yitirdiyse, geri kalanını mümkün olan en uzun süre boyunca bir arada tutar.
Sayfa 48 - Timaş·Kitabı yarım bıraktı
Edebiyat
Bir kadının doğal bedeniyle arasındaki içgüdüsel yakınlığın yok edilmesi, onu kandırıp güvenini elinden alır. İyi bir insan olup olmadığı konusunda düşünüp durmasına neden olur ve benlik değerini kim olduğu üzerine değil, nasıl göründüğüne dayandırır.
Sayfa 227 - Ayrıntı·Kitabı okuyor
İnsan ve Toplum
Reklam