Siz de birkaç dize bırakabilir misiniz :)
Sonu yok ki Pina İnan hep aynı Yarım kalanlar. Fırlatıp atılan yaşamlar. Kırılıp dökülen yapraklar Sonsuz gökyüzü altında. Vefayı kuşlar alıp gitmiş.
Gökhan Demir
Gökhan Demir
Şiir
2.014 Gösterim
Ne içindeyim zamanın, Ne de büsbütün dışında; Yekpare, geniş bir anın Parçalanmaz akışında. Bir garip rüya rengiyle Uyuşmuş gibi her şekil, Rüzgarda uçan tüy bile Benim kadar hafif değil. Başım sükutu öğüten Uçsuz bucaksız değirmen; İçim muradına ermiş Abasız, postsuz bir derviş. Kökü bende bir sarmaşık Olmuş dünya sezmekteyim, Mavi, masmavi bir ışık Ortasında yüzmekteyim.
Ahmet Hamdi Tanpınar
Ahmet Hamdi Tanpınar
Çok teşekkür ederim ☺️🌸🙏
Sana gitme demeyeceğim. Üşüyorsun ceketimi al. Günün en güzel saatleri bunlar. Yanımda kal. Sana gitme demeyeceğim. Gene de sen bilirsin. Yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim, İncinirsin. Sana gitme demeyeceğim, Ama gitme, Lavinia. Adını gizleyeceğim Sen de bilme, Lavinia.
Çok teşekkür ederim Hocam, en sevdiklerimden 😊🙏
1 yanıtı göster
Ölebilirim genç yaşımda En güzel şiirlerimi söylemeden götürebilirim Şimdi kavakyelleri esiyorken başımda Sevgilim Seni bir akşam-üstü düşündürebilirim
Harika dizeler 🥰 Çok teşekkür ederim canım 🌸🙏
1 yanıtı göster
PİA ne olur kim olduğunu bilsem pia'nın ellerini bir tutsam ölsem böyle uzak uzak seslenmese ben bir şehre geldiğim vakit o başka bir şehre gitmese otelleri bomboş bulmasam içlenip buzlu bir kadeh gibi buğulanıp buğulanıp durmasam ne olur sabaha karşı rıhtımda çocuklar pia'yı görseler bana haber salsalar bilsem içimi büsbütün yıldız basar bir hançer gibi çıkıp giderdim ben bir şehre geldiğim vakit o başka bir şehre gitmese singapur yolunda demeseler bana bunu yapmasalar yorgunum üstelik parasızım pasaportsuzum ne olur sabaha karşı rıhtımda seslendiğini duysam pia'nın sırtında yoksul bir yağmurluk çocuk gözleri büyük büyük üşümüş ürpermiş soluk ellerini tutabilsem pia'nın ölsem eksiksiz ölürdüm
Attila İlhan
Attila İlhan
Çok teşekkür ederim, çok güzel gerçekten ☺️🙏🌸
Bu yorum görüntülenemiyor
..umudun alfabesinde bir harftir her çocuk yalnız bir harf eksilince yitirir anlamını mana yıkılır toprak ev batar kâğıt gemi erir kardan adam!
Mustafa Oğuz
Mustafa Oğuz
Çok teşekkür ederim, çok güzel dizeler 🌸🥰
Bu yorum görüntülenemiyor