OKUMA Bundan önceki üç beş satırı aşan paylaşımları olduğu gibi, mesajı başı ya da en sonunda olmayan bu iletiyi de okuma. Zaten senin gibi bir faninin yazdığı üç beş cümle yığınından öğreneceğin
Sosyoloji
··1 alıntı·
1 +1'leme
Çok güzel bir paylaşım, ellerine yüreğine sağlık. Okuma konusuna gelince anlattıklarını uygulayacak kişiler zaten bu paylaşımını da okumayacaklardır.
İzninle paylaştım, Mehmet :)
Bir başkaldırı olarak tüm yazdıklarınızı ‘okudum’ Mehmet hocam. :) Nedir cezası?
Önceki 2 yanıtı göster
Jelê
Jelê
bu çöplükte(bütün eleştirim kendime şimdi siteye methiyeler dizecek birisiyle tartışmaya girecek enerjim yok) gözünüzden kaçmış olması normal :) insanlık için tabiki güzel dileklerim hayallerim var ama insanlıktan artık bir beklentim yok.
1 yanıtı göster
İletinizdeki serzenişinizin neredeyse tamamına katılıyorum. Sizinle farklı İlgi alanlarına ve yaşam tarzına sahip olduğumu, -hatta açık konuşmam gerekirse aynı entelektüel düzeyde olmadığımı- farketmekle birlikte, sitenin giderek magazinel, kısır ve empati yoksunu bir forma sıkıştığını üzülerek görmekteyim. Bu portal da bir gün "ya sev ya terket" diyecek belki de. Kirpi yaklaşımı (sınırlı ilişkiler) ile devam etmek de bir başka seçenek. Esen kalın...
Ama dikkat edersen kosullu cümleler okuma konusunda :):)
Bu yorum görüntülenemiyor