Gönderi

Türk Edebiyatının En İyi 100 Romanı
Listedeki kitapların yorumunu dinlemek isterseniz: youtu.be/4ub09udsIk0
··19 alıntı·
6 +1'leme
·
363bin Gösterim
54 Yorum
Linç yemeyi göze alarak yazıyorum, Mehmet Rauf - Eylül, Mai ve Siyah, Aşk-ı Memnu vs. bildiğimiz aşk üçgeninden başka bir şey değil. Güzel olup olmaması kişiden kişiye değişir fakat en iyiye girebilecek kapasitede kitaplar bile değiller. Yazım dili vs. olsun.
Önceki 4 yanıtı göster
Dilini doğru yazmak için orada mı çalışmak lazım? İnsan gibi uyardık öğren diye. Küfür, hakaret mi ettik ? Bir de alelade bir site değil, kitap sitesi burası. Okuma üstüne, dil üstüne konuşulan, yazılan bir yer burası. Tam Ortadoğu insanı. Pardon yanlış olmuş diyeceğine çemkirecek ille. Cevaba bak. Hiç şaşmaz.
1 yanıtı göster
22 mi okumuşum yani 😢 Türk Edebiyatına daha fazla ağırlık vermeliyim sanırım 😇👌🏽
Ben de sadece 17 tanesini okumuşum 🫢
1 yanıtı göster
Bakınca ne kadar zengin bir kültüre sahibiz keşke çok daha fazla kişinin dikkatini çekse ve kendi öz kültürüne sahip çıksalar,, Çok güzel bir paylaşım 🙏🙏🙏
Hepsini okuyan var mı, çok merak ediyorum! :)
Bu yorum görüntülenemiyor
Reklam
Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir.