···Okunma: 14 Mart 2025 19:13 (Uyarı Maksimum Spoiler İçerir !!!
Yani Kitabı Okumamış Olanlar İkilesin!)
Eveet bu kitapta da Marissa Meyer'in bizim için yeniden yorumladığı ve bir kule yerine uzay uydusunda hapsedilip hacker işleriyle uğraşan Rapunzel'imiz var. Üvey anası hipnozcu kraliçe Levana'nın yardakçılığını yapan bir sihirbaz ve her şekilde çok gıcık kapacağınız bir kimse.
Kitapta bayağı bir maceralı geçti zaten. Bizim çakma Rapunzel ve dünyanın en ünlü kaçaklarından biri olan maniti uyduyla dünyaya mı çakıldı dersiniz, bu ikilinin Sahra Çölü'nde yaşadığı survivor mı dersiniz, sinir hastası Kırmızı Başlıklı Kızımızın Ay'a kaçırılarak tutsak edilmesi mi dersiniz, yoksa onun sevgilisi olan kurt adamın karalara bağlayıp depresyona giren bir kuçu kuçuya dönüşmesi mi dersiniz her türden tuhaflık var anlayacağınız.
Tamam çok spoiler verdim ama durun daha bitmedi hem zaten çok fazla şey söyledim yani şu saatten sonra henüz kitabı okumayan kesim bana ne kadar içinden ve dışından küfretse de devam etmekte bir sakınca görmüyorum battı balık yan gider hesabı.
İşte bizim Thorne hikaye boyunca kör kör dolandı, Cress bayağı hayalperestmiş bunu öğrendik ayrıca Doktor Erland bunun babası çıktı falan ama sonra mortingen oldu, Scarlet yazık garibim önce Aycı bır bebenin elinde oyuncak haline geldi sonra bunu sorgularken parmağını kestiler en sonunda deli prenses (Snow White) onu resmen evcil hayvanı yaptı şuan onunla kanki olmaya çalışıyor ama akıbetini bilemeyeceğim. İko sonunda kendine sexy bır beden buldu sonra bunlar kız kaçırır gibi damat İmparator'u düğünününden hemen önce paket yapıp uzaya kaçtılar e bunu duyan Levana durur mu başlattı savaşı dünyanın durumu vahim bakalım hayırlısı neler olacak bizim tayfa işleri nasıl yayına oturtacak merakla bekliyorum.