Beş günlük Kayseri ziyaretimi Ferah Ablam ile taçlandırdıktan sonra canım güzel Ankara'mın yollarına koyuldum. Ferah Abla melankolik bir profile sahip gözükse de bildiğiniz gibi değil. O kadar hazırcevap, esprili ve eğlenceli ki :) Ve troll! Önüne geleni şakalıyor :)) Ona münasebetsiz, saçma sapan sorular soran herkesi öyle güzel karşılamış ki hayret ettim, nerden aklına geliyor abla o cevaplar :) Güler yüzü, kabına sığmayan enerjisi, gülüşüyle cıvıl cıvıl bir kadın o. Gözümüzün nuru Nur-AL Ablamın da yüzünü gördüm uzakları yakın eden teknoloji sayesinde :) Sizleri yüzcek tanımak da çok güzeldi. İsmiyle müsemma insanlar. 1000K'daki iyi şeylerden biri aklımıza hayalimize gelmeyecek yerlerden dostlar, kardeşler, arkadaşlar edinmek. Neyseki yüzümüzü güldürecek şeyler de oluyor. Esen kalın enteller :))
Teknoloji
Yaşım 27, evim arabam yok sigortalıyım birde işyerinin zorla yaptırdığı bireysel emekliliğim var. Gözlüklüyüm. Kimi zaman çok sıkıcıyımdır. Taliplerimi bekliyorum.
Kübra
:) :) Abla ilahi ortalık yerde bu kadar dürüst olmayalım, kadın dırdırı falan :) Bu dırdır işinin kadını erkeği yokmuş abla, kadınların adı çıkmış. Erkekler kadınlardan daha "bıtbıdıcı" :)) Bu tabiri duymuş muydun hiç? Dırdırın Ankara versiyonu :D
Seni tanımak müthiş keyifli idi Kübra .Çok eğlendim hakikaten,morluklar ile geçen bir hafta kahkahalarla neticelendi. Tabii ki Nur'umsuz olmazdı sağolsun o da katıldı binlerce km ötelerden. Bu kadar iltifat oyyy tekrar gelişine kadar beni şımartmaya yeter. İyi ki varsın diyeceklerime dahil oldun ya teşekkür ederim :)
Kübra
Nobranın n'si yok ki sende :)
1000Kitap birde evliliğe vesile olursa olay tamam demektir.:) Şaka bir yana sitedeki dostlukların hayatta neticelenmesi bizi de mutlu ediyor.
Kübra
Anıl olur mu olur çoluğundan çocuğundan İstanbul hanımefendilerine beyefendilerine kadar her yaş ve cinsiyette bekarımız mevcut :))
Bak sen, demek ki bir Kayseri ziyareti olmuş. Tabii, Ferah abla elzem biridir. İnsanın başını taçlandırır. Bizim başımız keldir. İnsanın başı kel olmasın dostlar. Şimşir tarak önerirler hemen. Ardından bir kahkaha tufanı gelir. Ziyaret etmedin tamam. Bizim için teknoloji kullanmadın, ona da tamam, bari entel deseydin. Küstük sana. Elimizde tığ, dantel örme kursundayız. Bari entellerin arasına bu fukarayı da soksaydın ya :)))))))) Sevgili Kübracık, ne güzel etmişsin. Keşke bana da haber vereydin. Gelemezdim ama, illaki, Kübra be, bi porsiyon çemen ekmek ye, derdim :))))))))))))
Kübra
Hepiniz çok tatlısınız :))
Dedim ben de, kulaklarım niye çınladı durdu ??? :)))
Tutma Beyzacım, ben de sana sevgilerimi gönderiyorum <3
Çok şanslısınız. :) Ferah abla ile tanışmayı ben de çok istiyorum. Ankara'da da Sueda hocamla tanışmayı çok isterim .:) İnşallah nasip olur bir gün.
Kübra
İnşallah bir gün mümkün olur, hayat :)