Allah Rızası için şiirlerime kavuşmak istiyorum
Kıymetli Okurlarım ve arkadaşlarım yüzlerce şiirimi paylaştığım ve elliyi geçen etkileşimli çok yorum alan inceleme yazılarım 1000kitap tarafından askıya alındı... Lütfen lütfen bu haksızlığa dur diyelim destekleriniz olmadan ben bir hiçim lütfen şiirlerim için, sizinle paylaştığım duygularım için Allah rızası için yorumlara
1000Kitap Kütüphaneciler
1000Kitap Kütüphaneciler
etiketleyin lütfen lütfen ağlıyorum şuanda ben dualarınızı da eksik etmeyin şiirlerime tekrar kavuşayım 🤲
Bu Rüya Son
11bin Gösterim
Öne Çıkan Yorum
@1K
gereğini yapılmasını saygılarımla
Engin çok teşekkürler Allah razı olsun senden✨️🙏🌟
Ben aslında şunu demek istiyorum şiirlerimi bana geri verin lütfen! Neden el koydunuz? bu haksızlık😓
1000Kitap Destek
Lütfen Destek anne babamın kabrini resimlerini de paylaştım diğer profilimde anneme babama şiirler yazdım Allah rızası için şiirlerimi profilimi bana geri verin 🤲💫
1000Kitap Destek
'e yazdım dedim ki Allah rızası için profilimi kısa bir süreliğine açın 1750 şiirimi yedekleyeyim sonra yine kapatın şiirlerime el koymayın lütfen çok rica ediyorum şiirlerimi geri istiyorum lütfen arkadaşlar destek olun bana şiirlerimi geri alalım desteklerinizi bekliyorum 🤲💫
Lütfen kıymetli okurlarım etiket yapmayan yorumlara etiket yapsın çok teşekkürler iyi ki varsınız
Yusuf YILDIZSOY Yusuf YILDIZSOY
Yusuf YILDIZSOY
Yusuf YILDIZSOY
18 kitap okudu Hamit Uzunal Hamit Uzunal
Hamit U.
Hamit U.
32 kitap okudu Mustafa Şikak Mustafa Şikak @mustafasikak 10 kitap okudu Hatice Hatice
✧✧✧Kara Yıldız✧✧✧
Nefise
142 kitap okudu Çilem Çilem
Çilem
Çilem
424 kitap okudu Mesut Kalkan Mesut Kalkan @Mesut0793 73 kitap okudu Muhammed Muhammed
Muhammed
Muhammed
701 kitap okudu Ahmet Turan Gönültaş Ahmet Turan Gönültaş @Ahmetgonultas 111 kitap okudu KEREM KEREM
KEREM
18 kitap okudu Lokman Şenlik Lokman Şenlik
Lokman Şenlik
Lokman Şenlik
423 kitap okudu kamari. kamari. @uzaktaydim 37 kitap okudu
Allah rızası için şiirlerime beni kavuşturun 🤲
Etiketleyin lütfen