Damla

, 2026 okuma hedefini güncelledi.
Bu yıl bol bol kitap okumayı hedefliyorum:)
2026 OKUMA HEDEFİ
15/90 kitap - %17 tamamlandı
15 kitap okudu
90 kitap
3.182 sayfa
2 inceleme
21 alıntı
3 günde 1 kitap okumalı.
Mayıs 2026 Okuduklarım(4 kitap birini bitiremedim)
Diyarların Yazarı
Diyarların Yazarı
Palto
Palto
Otomatik Portakal
Otomatik Portakal
(60 sayfa) Bu ay sayı bakımından yetersizdi.Okumayı çok istediğim Wisteria 4’ü okudum ama beklentimin çok altında kaldı.Gümüş Yürek’i bitirdim çok güzeldi.Palto ortaydı.Otomatik Portakal’a başladım iyi başladı devamını merak ediyorum.
Nisan 2026 Okuduklarım(2 kitap birini bitiremedim)
Soğuk Ter
Soğuk Ter
Gümüş Yürek 1
(300 sayfa) Bu ay aşırı az kitap okudum ama Gümüş Yürek’e başlamak çok güzeldi.Soğuk Ter’in de sonunu çok beğendim güzel bir ters köşeydi
Mart 2026 Okuduklarım(3 kitap)
Hayvan Çiftliği
Hayvan Çiftliği
Nereye Yuvarlanıyorsun, Küçük Elma…
Nereye Yuvarlanıyorsun, Küçük Elma…
İntihar Dükkânı
İntihar Dükkânı
Bu ay çok verimsizdi ama Hayvan Çiftliği’ni çok sevdim.Nereye Yuvarlanıyorsun Küçük Elma… ise beni hayal kırıklığına uğrattı Leo Perutz kitaplarına bayılırım normalde ancak bu kitabını hiç sevemedim.İntihar Dükkanı ise akıcı ve özgündü beğendim yani eğlenceli bir kitaptı.
Şubat 2026 Okuduklarım(4 kitap)
Âdem ve Havva'nın Günlükleri
Âdem ve Havva'nın Günlükleri
Çalıkuşu
Çalıkuşu
İnsanlığımı Yitirirken
İnsanlığımı Yitirirken
Fareler ve İnsanlar
Fareler ve İnsanlar
Bu ay çok verimsiz oldu önemli ve çok bilinen eserler okusam da çok az sayıda okudum.Yani 4 kitap okumak baya verimsizdi.Adem ve Havva’nın Günlükleri ile Çalıkuşu’nu beğenmedim.Fareler ve İnsanlar’ı çok beğendim İnsanlığımı Yitirirken de güzeldi:)
Ocak 2026 Okuduklarım(4 kitap)
Beyaz Geceler
Beyaz Geceler
Kızların Suskunluğu
Kızların Suskunluğu
Sapık
Sapık
Cehennem Canavarı
Cehennem Canavarı
Bu ay dört kitap okudum yani hiç verimli okuduğum bir ay olmadı nedense.Çok yavaş okudum kitapları bir de.Ama okuduğum dört kitabı da aşırı sevdim.Sapık kitabına bayıldım özellikle hiç böyle bir gerilim kitabı okumamıştım zaten pek gerilim kitabı okumuyorum ama işte bu harikaydı:)