Okunma: 11 Nisan 2026 21:58
Lev Tolstoy
8.8/10 · 25,9bin okunma
1.168 Gösterim
Sultannn
Nihayet Savaş ve Barışın ilk tuğlasını ördüm. Bu duvar örme işinde yol arkadaşlarım Demet Niçeda dağlar kadar hızlı olamasam da, onların peşini bırakmaya hiç niyetim yoktu. Ve sonunda azmin zaferi benim oldu. Birinci cildi bitirirken Nataşa ve Elen’in tam bir fırfır olduğunu gördüm. Yanlarına Anatol’u da alarak bakalım ne gibi filmler çevirecekler? Boris basamakları hızlı çıkıyor, ama paralı yoldan. Ya para ya aşk dedi, aşk geçici para kalıcı diyerekten parayı seçti. Aferin Boris, gözüme girdin. :D Nikola ve Sonya sonunda muratlarına erecekler mi? Ya Piyer, havadan bulduğu paraları havaya saçmaya devam edecek mi? Prenses Marya hacı olacak mı? Ah Andrey… Seni neler bekliyor? Nataşa’yı zaten sana hiç uygun görmemiştim. Bir yerde iyi oldu. Neyse işte. Kızlar, sonunda bitti. Şimdi alıntıları paylaşma zamanı.
Tebrik ediyorum Sultan hocamm, azimle bitirdiniz biz de bu kutlu anı bekledik 😊umarım bir gün benim de gözüm yer ve başlarım. 🙈😊
Sultannn
Sağ ol. Can arkadaşlarım eşliğinde okumasaydım asla bitiremezdim. Sana şimdiden sabır diliyorum 😅
Keyifle okuyun canmcm ❤️📚
Sağ ol canım 😘
Çok, çok severek okumuştum. Tolstoy müthiş bir kalem.📖 Yakın zamanda okuduğum ve ertelediğim için hayıflandığım bir kitabı da Diriliş oldu. Keyifli okumalar dilerim Sultannn Hocam 📖☕
Teşekkür ederim 🌸
Demet Niçeda başlıyorum 😬😅🥳
Tebrikler 👏🏻sabırsızlıkla alıntını bekliyorum ablacım 💙💐
Teşekkür ederim canım 🌸
Bu uzun yolculuğun tadını çıkar canım. Keyifli okumalar😍💐
Sağ ol canım 😘