Sayın 1000Kitap Yönetimi, Uzun süredir keyifle kullandığım platformunuzda, son zamanlarda sahte (fake) hesapların sayısında ciddi bir artış olduğunu gözlemlemekteyim. Bu durum, topluluk huzurunu bozmakla kalmayıp kullanıcıların güvenliğini de tehdit etmektedir. Özellikle; Sürekli açılıp kapanan, taciz veya reklam amaçlı kullanılan hesaplar, İsimsiz veya yanıltıcı profil bilgileriyle diğer kullanıcıları rahatsız eden kişiler, Platformun edebi ve kültürel amacına hizmet etmeyen içerik paylaşımları, uygulama deneyimini olumsuz etkilemektedir. Bir okur olarak, bu tür hesapların önüne geçilmesi adına SMS doğrulaması (telefon onayı) gibi daha sıkı güvenlik önlemlerinin alınmasını ve şikayet edilen hesapların daha hızlı incelenerek kalıcı olarak kapatılmasını talep ediyorum. Konuyla ilgili gerekli denetimlerin yapılmasını ve platformun güvenli yapısının korunmasını rica ederim. Saygılarımla 1000Kitap Destek 1000Kitap Kütüphaneciler 1000Kitap 1000Kitap Reklamlar Hacı Seydaoğlu Nur-AL Rezzan Elif K. Salt CacavS Turhan Yıldırım Av. Ahmed Yasir Orman Naifî ⸙ ☆Selda☆ Gamze
Alıntı
··1 alıntı·
3 +1'leme
6bin Gösterim
Merhaba Adem Bey, öncelikle bir okur olarak saydığınız durumlardan ben de rahatsızım. Gönüllü kütüphaneci ve moderatör olduğum için de mesaj kısmını açık tutmak durumundayım. Hem okurlar ile hem de yazarlar ile iletişim kurmam gerekiyor yeri geldiğinde. Maalesef fake hesapların mesajlarını da alıyorum, engellemekten başka bir şey yapamıyorum. Kitap ekleme, düzenleme, eklenen kitapların kontrolü vs. derken arka planda yaptığım bir sürü şey var ve bunları yaptım diye buradan para kazanmıyorum. Böyle düşünülüyorsa bu yanlış algıyı düzeltmek isterim. Tekniksel konular ise benim yetki alanım dışında. Ben de bazı şeylerin düzelmesini diliyorum ve istiyorum. Umarım kısa sürede olur tüm bunlar da. İyi günler dilerim.
Teşekkürler 👍
O kadar güzel bir konuya değilmişsiniz ki bu konunun muzdariplerinden biri de benim sürekli adıma fake hesaplar açıp duruyorlar. Mağdur olan biz yine ortada gezen onlar!
Adem Zengin
1k yöneticileri görürler bizleri bir an önce öyle umut ediyorum.
Merhaba Adem Bey, yazdıklarınızı anlıyorum, son zamanlarda ben de benzer durumların arttığının farkındayım. Bu tür konuların gerçekten platform deneyimini olumsuz etkilediğinin de farkındayım fakat ben kütüphaneci-moderatör olarak gönüllü destek ekibinde yer alıyorum, burdan herhangi bir kazanç sağlamıyorum ve bu sebeple doğrudan yönetimsel karar alma veya teknik düzenleme yetkim de bulunmuyor. Kendi adıma konuşmak gerekirse bir okur olarak faydalandığım bu site güzelleşsin diye hem okur hem de gönüllü olarak yıllardır elimden geleni yapıyorum fakat dediğim gibi bizim yetkilerimiz sadece kitap ekleme, düzenleme vb. üzerinedir, bilginize. Umarım yazdıklarınız yetki sahibi kişilere ulaşır. Saygılarımla, iyi günler..
Teşekkür ederim 👍
Hele ki ısrarla takip ediyorsa şüphelenmemek elde değil 👌
👍