Yukarı Mahalle bitti ama sanki ben hâlâ o sokaklarda dolanıyorum.🙄🥹 İçim bir hoş, kafam deseniz karmakarışık! 🤦
Gençler, hani insan bazen bazı hikâyelerden hiç çıkmak istemiyor ya, inanın işte tam o noktadayım.
Bu güzel yolculuk yarım kalmasın, o büyü bozulmasın diye hiç ara vermeden Sardalye Sokağı a dalıyorum. Canımmm, karizmanın dibi John Steinbeck 'imin o naif,🫠 dertli ama bir o kadar da sıcak dünyasında kalmaya devam...🤌🤌 Bakalım bu yeni durakta neler yaşayacağız?
O halde єѕяα ོ Sultan
ᥫ᭡ ÇaLıKuŞu ᥫ᭡ ︎︎ Hatun
Yolculuğa devam!!!!! 📖🚴♀️🚴♀️🚴♀️
Sardalye SokağıJohn Steinbeck
Leyli’mmmm… Yukarı Mahalle ile Sardalye Sokağı arasında koskoca bir 10 yıl var 🥹
Bu zaman atlaması ister istemez merakımı iyice artırıyor. John Steinbeck bu geçen yılları nasıl anlatacak, Sardalye Sokağı’nda nasıl bir dünya kuracak gerçekten çooook merak ediyorum :)
Bu üçlemenin ikinci kitabını sizlerle okuyacak olmak beni fazlasıyla mutlu ve heyecanlı yapıyor.
O vakit… başlasın ikinci kitap 😋🥳
LeyLi ᥫ᭡.ִᥫ᭡ ÇaLıKuŞu ᥫ᭡ ︎︎
EsraSultan, yavaştan başladım diğerine oranla daha profesyonelce kullanılmış bir dil görüyorum, şarap yerini viski'ye bıraktı :)) 😏 karakterlerden olaylara girme aşamasındayim, şu tatlılığı yudum yudum içmek çok güzel.
Keyifle 😌📚