Şimddiiii, ben
Katabasis
Katabasis
’i beş dakika önce falan bitirdim ama gerçekliğe minimum derecede tahammülüm olduğu için hemen yeni bir kitaba başlamak istiyorum. Sizce ne okuyayım:
Kuyrukluyıldız Altında Bir İzdivaç
(sayfa 63teyim ordan devam ederim bunu seçerseniz)
Clarissa
Clarissa
Ya da Neslişah defol mat, fizik ve edebiyat çalış😭 ayyy sizce napıyım???
2.821 Gösterim
Öne Çıkan Yorum
Sanırım ders çalışmalıyız. 1K topluluğu olarak kitapları bırakıp biraz ders çalışmamız gerekiyor. Maalesef. 😔😔
Önceki 12 yanıtı göster
katniss everdeen☆
katniss everdeen☆
Bana da öyle oluyor eskiden çok odaklı bir insandım, oturunca iki saat falan çalışabiliyordum artık 40 dakikadan sonra bayıyor.
2 yanıtı göster
Küçük Kadınlar
derim şahsen ama ben bunu yazmadan
'ne başlamışsın sanırım 😅
Köpek Kalbi
bayağı merak ettiğim bir kitap, ona başlayabilirsin. Ya da
Kuyrukluyıldız Altında Bir İzdivaç
'ı tamamlayıp yeni hedeflere ilerleyebilirsin.🦋 Ve btw, gerçekliğe tahammülsüzlük konusunda... Yalnız değilsin bal köpüğüm💙🫂
beencee küçük kadınları okumalısın ​eğer zamansız hikayeleri, güçlü kadın karakterleri ve o vintage havasını seviyorsan bu kitaba bayılacaksın kızların her birinin hayata karşı duruşu o kadar ilham verici kiiii... okurken hem duygulanıp hem de o ana karakter enerjisini sonuna kadar hissediyorsun listenin üst sıralarına almalısınnn şimdiden keyifli okumalar dileriim💝 bi de listende ki her kitap ayrı ayrı değerlii ne seçersen seç hepsi çok güzeell✨
Şimdi
Köpek Kalbi
’ne başladım ama bunh bitirdikten sonra direkt küçük kadınlara başlayacağımmm🫶🏻
1 yanıtı göster
Clarissa çok iyi stefan zweig intihar ettiği için kitabın sonu yok merak uyandırıcı bi yerde bitiyor
Aaaa sonu olmadığını bilmiyodumm şimdi
Köpek Kalbi
’ne başladım ama en yakın zamanda onu da okuyacağım🙌🏻
Eger birinin demesine ihtiyac duyuyorsan diye GIT DERS CALIS🥰ama eger sorarsanda
gayet güzeldii🤭🫶