Yazarlarla Dedikodu 7- Jack London
Gizem
'nin ricası ile
Jack London
Jack London
ile devam ediyoruz. Ancak bundan sonra seriyi isteklere kapatmak istiyorum izninizle.. Jack London önce macerayı yaşayıp sonra
3 +1'leme
3.609 Gösterim
of bu yazar çelişkileri beni öldürüyoooor. Charles Dickens sen o kadar kutsal aile bağları, bağlı aşk şeyleri yaz git 18 yaşındaki kız için karını tımarhaneye kapatmaya çalış olmayınca da evden kov çocuklarını gösterme. Tolstoy köylü gibi giyin tarlada çalış fakat malikanede yaşa. karın paranı millete dağıtıyorsun çocuklarımız var deyince gizli vasiyetle tüm kitaplarının telifini topluma bırak, 83🥺yaşında gerçekten köylü gibi yaşamak için evi terk et tren garında verem ol, sonra de ki karımı içeriye almayın püüüü kadın seni kaç gün o camın arkasında bekledi. neyse cnm ne alaka bunlar kalemine sağlık cnm
Bayağı ilginç bir insanmış kendisi. Sayende hakkında hiç bilmediğim şeyler öğrendim. Bugün de kültürlendik çok şükür. Hatta bunun şerefine gidip bir kitabını okuyayım diyorum. Senin ilk önerin ne olurdu?
Önceki 1 yanıtı göster
Bence de
Kızıl Veba
Kızıl Veba
ben modern klasiğe de London okumaya da bu kitapla başladım, yazarla çok uyusmasak da bu kitabını sevmiştim😭 ademden onceyi bilmiyorum amaa
3 yanıtı göster
ondan etkileniyorum biraz
Hayatı dolu dolu yaşamış gerçekten saygı duydum
Aynen öylee
40 yaşında ölmeseydi daha kim bilir kaç kitap yazardı 😔
Makine 😔
İyi Köpekler Kötü Köpekler Ve Kuzey Toprakları
İyi Köpekler Kötü Köpekler Ve Kuzey Toprakları
'nda geçiyordu yazar her bir köpeği için farklı bir hikâye yazmış. köpekleri çok sevdiği için birden fazla köpeği olmuş. her bir köpeği için ayrı ayrı kitap ve hikâye yazması beni çok etkilemişti 🫂
Okumamıştım kitabı ama çok ilgi çekici, teşekkürler bilgi için🫂
1 yanıtı göster