BAL’DAN TATLI BAL BALZAC
2018 61. kitabı
Okunma: 11 Kasım 2018 11:54
Balzac’la tanışmam lise dönemime denk gelir. Vadideki Zambak’ın tırt bir çevirisiydi sanırım. Kitabı o zamanlar klasikler arasında olduğu için merak etmiş almış okumaya başlayınca hatırladığım
BalzacStefan Zweig · Can Yayınları · 2017446 okunma
··1 alıntı·
1.390 Gösterim
Şu beğenen sevgili arkadaşlar ben 10 saatte yazdım gerçekten 10 saniyede okudunuz mu yaa...
Önceki 5 yanıtı göster
Ahahah sesli güldüm yaa :) twitter mı burası be :) 3'e böl :) öyle oku, yazının bir yerinde senden bahsettim bakalım bulabilecek misin :)
10 yanıtı göster
Hepsini bir çırpıda okudum, son derece akıcı ve çarpıcı bir inceleme olmuş; pek çok kişiye çok uzun gelecek olsa da bu inceleme, bence Balzac hakkındaki pek çok hususu özetleyen ve edebi dehasına dair çok güzel tespitler içeren "lübbül lüb" formatında yani özün özü budur.
Önceki 2 yanıtı göster
Yaa süpersin :) Balzac sevmeyen ölsün ya :) Alayım sana bir Balzac:)
Destan mı bu :)
Ahhah destan da olur mini kitap da:)
Şıllık demek ha ahahahah 😂 yahu Balzac’ı hiç bilmiyordum ben ön araştırma gibi oldu, ki okusam kesin çok severim çünkü romantikler ben kalp 🖤 ağzına sağlık canıms negzel yazmışsın yahuu :)
Önceki 14 yanıtı göster
Balzac'ta anne Orhan'da baba :) bu arada ikisinin de romanlarında diğer romanlarının kahramanları geçiyor :) bi düşün bunu :)
Elleriniz ve gözleriniz dert görmesin insallah... çok guzel olmuş. Kahve kısmı tam benlik 😄 Hem borç ve hem Ukrayna tatili🙄 Hele tiyatro efsanee 😂😂 Kraldan krala 😎
Önceki 3 yanıtı göster
Ahahhaah:) ya borçları da kendinin tahsil ettiği görülmemiş ya ailesi ya sevgilileri :)
1 yanıtı göster
Şimdi beğenip geçeyim demiyorum. (Bu hep emeğe saygıdan) ;) Daha sonra geniş vakitte okuyacağım. :)