Tehlikeli bir görüş
Kadının cinsel tacize uğramasının en önemli sebebi, kadının açık saçık gezmesidir. Vücudunu serbestçe takdim ederek erkeklerin ilgisini çekmesidir... Yani kadının müstehcen kıyafeti, cinsel tacize sebep olmaktadır.
Aksine! Kadınların cinsel tacize uğramasının en önemli sebebi, kadının "açık saçık" gezememesidir. Geçenlerde biri Twitter'da şöyle yazmıştı: "Ne zaman şort giysem, hortlak görmüş gibi bakıyorlar. Bir türlü şortun normal bir şey olduğunu anlatamadık." Yani biz erkekler için siz kadınların istediğini rahatça giyebilmesi, zamanla "açık saçık" giyinen kadınlara hortlak gibi bakmamamızı sağlayacaktır. Normalleşecektir. Aksi halde Gülay Atasoy'un iddiasını hayata geçirirsek, kadınlarımızı bir kutunun içerisine koyup öyle dışarı çıkarmamız gerekecektir. Belki de cinsel tacize uğramamaları için hiç dışarı çıkmamaları gerekecektir. Karar kadınların :)
Önceki 3 yanıtı göster
Şahsen ben uyguladığım için inanıyorum. Bugün açık giyinen bir kadına laf atıldığında da kapalı giyinen kadına dil uzatıldığında da aynı tepkiyi veriyorum. Daha doğrusu "kadının kıyafeti" konusu tartışmaya kapalı olmalı. Hiç kimse erkek nasıl giyinmeli diye tartışmıyorsa, kadının kıyafetini tartışmak da anlamsız.
1 yanıtı göster
Damacana da içi görünüyor diye bu kadar tecavüze uğruyor sanırım.
Önceki 3 yanıtı göster
Akıl, mantık, zeka, vicdan gibi kavramlardan yoksun oldukları için bunları aramak da saçma olur.
1 yanıtı göster
Bunu savunanın da bir kadın olması daha acı.O beğenmedikleri Almanya, Hollanda gibi ülkelerde kadınlar açık saçık geziyor ama tacize uğruyorlar mı? Bebeğe ve çocuklara tecavüz edilen bir ülkede suçu yine kadınlarda bulmak da ayrı bir rahatsızlık bence. Lütfen okumayın şöyle kitapları.
Bitiremedim zaten :S
5 yanıtı göster
Umarım bir kızı yoktur bu yazarın. Çocuklara empoze etmesin en azından bu kirli düşüncelerini.
Bu yorum görüntülenemiyor
Bu yorum görüntülenemiyor