Günümüz bilgelerinin dillerinden hiç düşürmediği,"Zamanın getirdiği avantajdan yararlan ," önerisinden asla hazzetmediler ,bunun yerine kendi güçlerinden ve uzak görüşlülüklerinden yaralandılar; çünkü zaman her şeyi önü sıra sürükler ve iyiyi olduğu kadar kötüyü , kötüyü olduğu kadar iyiyi getirebilir beraberinde.
Sayfa 46·Kitabı okudu
Günümüz uygarlığı, cinsel ilişkiye ancak bir erkekle bir kadın arasındaki tek, çözülmez bağlanma temelinde izin verebileceğini, cinsellikten kendi başına bir haz kaynağı olarak hoşlanmadığını ve buna yalnızca insanların üremesi için şu âna dek alternatif bir kaynak bulunamadığından tahammül ettiğini açık bir şekilde ortaya koyar.
Sayfa 62
Alıntı
📚🔔 Tatil zili çaldı! Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞 Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖
Bkz: tarih, günümüz
"Dünyadaki tüm ezilmiş ırkların gerçeğidir bu. Eline bir fırsat geçerse bir köle her zaman zorbaya dönüşür."
Sayfa 451·Kitabı okudu
Elmanın yarısı sen yarısı ben Günümüz gecemiz evimiz barkımız bir Mutluluk bir çimendir bastığın yerde biter Yalnızlık gittiğin yoldan gelir
Alıntı
Geride bıraktığımızı sandığımız çocukluk cennetimiz en ufak bir kışkırtmayla yeni yenilgilere düşmemize neden oluyor.Günümüz ,geçmişten kaçmamız için bize baskı yaptıkça ,bizi tehlikeli bir biçimde ,gelecekle ilgili çocukça düşlere itiyor .
Günümüz ilişkileri.!
Onun kendisini sevmese de kesesini sevdiği belli.