Chinooks Hokey Takımı Serisi 5

Nothing But Trouble
Sıralamalar

2019 113. kitabı
Okunma: 17 Şubat 2019 18:13
Yine muhteşem bir kitaptı diyebilirim. Hokey oyuncularımızsan Sam'in aşkı anlatılıyor. Sam diğer kitaplar da okuduğumuz gibi serserinin teki.... Vegas ta tanıştığı bir kızla bir haftalık tanışmadan sonra evlenip Onu düğün gecesinden sonra hiç bir şey söylemeden terk edip boşanma evrakları yollayan ve bu olaydan 1 ay sonra karısın hamile olduğunu öğrenip DNA testi isteyen aşağılık herifin teki. Uzun yıllar sonra bir düğünde karşılaşıyorlar ve Sam yaptığı aptallığı anlıyor. Oğlu ile ilgilenmedi için pişman oluyor ve Sam yeniden eski eşine aşık oluyor ama ayakları üzerine basan ve ondan kat be kat olgun olan eski eşi ona güvenebilir mi? sizce.. Okuyup öğrenin... İyi okumalar...
İlk kitap incelemem...
·250 syf.·
2026 1. kitabı
Kitap tam bir çıtır çerez okunacak aşk romanı. Chinooks hokey takımı serisinin çoğu kitabını okumuş biri olarak beğendiklerimden biri olduğunu söyleyebilirim. Mark Bressler favorilerimden biriydi her zaman. Kitapta bazen onunla bağlantı kurmakta zorlansam da fena değildi. Genel olarak bu serinin sonlar konusunda bir sıkıntısı var. Fazlasıyla sıkışık ve ucu açık sonları olduğunu düşünüyorum. Ama sonuçta romantik bir kitap. Vakit geçirmek için güzeldi.
2017 380. kitabı
Merhabalar ‍️ ben bu yazardan yıllar önce Lanetli Talih adında bir romanını okumuştum ve çok eğlendiğim aklımda kalmış o yüzden bu korkunç kapaklı kitabı alırken gönlüm rahattı ama cidden kapakları o kadar itici ki bence bu duruma bir el atılmalı. Kitap romantik komedi olduğu için mi böyle acaba
2019 81. kitabı
Okunma: 25 Mart 2019 00:00
Buz hokeyi takımının kaptanıyken geçirdiği bir kaza ile hayatı alt üst olan aksi Mark ve ona asistanlık yapması için tutulan Chelsa nın komik romantik hikayesini anlatan çerezlik bir kitap
Puan vermedi·250 syf.·
2022 4. kitabı
Chinooks serisinin 5 kitabını da zevkle bitirdim. Yine akıcı bir şekilde yazılmıştı. Bu yazarın tüm kitaplarını güzel ve akıcı buluyorum ve tavsiye ederim. Chelsea oyunculuk kariyerine sahip olsa da oldukça önemli roller değildir ve bir süre için oyunculuk dünyasından uzaklaşmaya karar verir ve ünlü hokey yıldızı olan Mark'ın asistanlığını yapmaya başlar. Mark ise kariyerinin zirvesinde iken geçirdiği bir trafik kazası sebebiyle hokey günlerini geride bırakmak zorunda kalmıştır ve kendine gönderilen tüm asistanları kısa sürede canından bezdirmiştir. Peki bu sefer Chelsea'yi de canından bezdirebilecek mi yoksa aralarında bir aşk mı doğacaktır?
2018 296. kitabı
Bu kitabı okumadan önce olumsuz yönde eleştiren bir blogger yazısı okumuştum bu sebeptendir ki okumayı ertelemiştim. Keşke yapmasaymışım dedirtti çünkü kötülenmeyi haketmiyor diye düşünüyorum. Tabi eksik bulunabilir mesela ben Mark’ın olayı tatlıya bağlayışını/özrünü yetersiz buldum (Okuyunca anlayacaksınız :)) ama kötü değil. Yani rahatlıkla ve kimine göre çok da sevilerek okunabilecek bir kitap.
2014 8. kitabı
Çok beğendim akıcı kitap, romantik komedi tadında tavsiye ederim..
2020 207. kitabı
Koskoca Buz Hokeyi takımının anlı şanlı kaptanı iken ve tam en önemli zirve olan Stanley Kupası alınmak üzere iken geçirdiği trafık kazasında vucudu haşat olan Mark ve ona takım tarafından asistan olarak atanan Chelsea'nın hikayesi .Ben okurken çok eğlendım Chelsea acayip şirin nefis bır hatundu tatlı komik dialoglar vardı seviyorum böyle eğlenceli kitapları .Sadece Mark sonda niye o derece atar yaptı o saçmaydı yanı ıkramıye vaad edilen ve hakkıyla çalışarak kazandığı paranın hesabı niye soruluyor ki .Bu serinin tamamı bitti genel olarak güzel bir seriydi
·250 syf.·
2014 64. kitabı
Spoiler içerir. Beğendiğim ve Rachel'i sevdiren bir kitaptı.. Mark'la Chelsea'nın başlardaki atışmaları kitabın tadı tuzuydu. Diğer kitapları bu kadar sevmedim açıkçası ^^
Aşk YenidenRachel Gibson · Nemesis Kitap · 2011304 okunma
Yine buz hokeyı takımı ve bu takımın içinde aşkı yeniden yakalayan bir yakışıklı... bu sefer hırs ve yarış yerine biraz daha dramatize edilmiş bir oyuncumuz var. Ve tabikide öfkeli-aksi:) ama tüm serinin kaderinde olduğu gibi aşka kapılıyor. Tatlı ve çekişmeli bir aşka şahit olup, bir film tadında tek solukta kitabı bitiriyoruz. Tavsiye ederim. Rachel Gibson
Aşk Yeniden (Cep Boy)Rachel Gibson · Nemesis Kitap · 2012304 okunma

Rachel GibsonYazar · 20 kitap
Amerikalı, Çağdaş aşk romanları yazarıdır. Gibson, 1998'de ilk romanı Simply Irresistible'ın yayımlanmasıyla New York Times ve USA Today'in en çok satan yazarı oldu. Ayrıca 2006 yılında RITA ödülü, Altın Kalp Ödülü, Ulusal Okuyucunun Seçimi, Amazon Editörün En İyi Seçimi, Publisher Weekly's Quill adayı ve Borders'ın en çok satan romantik komedi ödüllerini kazandı.