Ateş Hattı

2024
Parola Yayınları
Sıralamalar

2023 24. kitabı
#kitapyorumu #seldaileoku YETİŞKİN İÇERİK İÇERİYOR . Hu hu ben geldim hem de öyle bir kitapla geldim ki, isminden mütevelliyet ortalık yandı kavruldu. Bakalım bu hatta neler olacak? . Akın'ı sevmeyenler, sizi karşıma alıyorum. Hodri meydan buyrun gelin! Hiç kusura bakmayın! Ben bir Akın sever olaraktan Kıymetlimissss'i haklı buldum yahu.Tabi bu okuduğum ilk kitap için geçerli. Ama bu demek değildir ki, ikinci kitapta da bu düşüncem devam edecek? Yanlış bir durumunu görmeyeyim Akın, seni sevdiğim gibi gömmesini de iyi bilirim. . Kitabımız başta da dediğim gibi yetişkin içerik, anlayacağınız smut kitap, beni rahatsız etmez. İkili beraberliklere diyecek lafım yok. Sapkınlıklar olmadığı müddetçe bende gideri olur. . Efsun beni sinir komasına soktun. Kızım aklın beyninde değil onu anladık ama en azından intikamının arkasında duraydın. Adamı 7 yıl sonra gördüğünde pelte kıvamına geliyorsun. Sağlam dursana, anasından emdiği sütü burnundan getirsene niye gevşiyorsun? Aşıksın tamam ama bu aşkta bir yere kadar... . Takıldığım noktalar oldu yalan değil ama ben daha çok şu aradaki 7 yıla takıldım. O geçip giden 7 yılın gizemi ne? Ne oldu o 7 yılda? İşte bu soru beynimi kemirdi durdu. Bunun cevabını da ikinci kitapta öğreneceğim belli oldu. Zira kitabın sonunda zaten öyle bir boşluğa düştüm ki, nereye kaçacağımı bulamadım. Ama Akın'ın da bir şeyler sakladığı bariz ortada. İşte o sakladığı ne? Ben yine de masum şeyler düşüneyim. Akın, Akın! Feriştahı da gelse, seni elimden kimse alamaz. Efsun'u sana mumla aratırım haberin olsun. . Kitaplarm_ve_benKitaplarm_ve_ben Fatmam ile beraber okuduk. Üzerine öyle yorumlar yaptık, öyle teoriler ürettik ki, güzel bir sohbet oldu bizim için.Biz Akın'a güvendik, sevdik. İnşallah bu sevgimize gölge düşmez. . Her yaşa hitap etmiyor onu belirteyim. Bana göre +25
Smut
2023 106. kitabı
Okunma: 13 Kasım 2023 03:02
Selammm Canımlar Aylardır okumak istiyordum ben bu kitabi ve şuan bitirmiş bulunmaktayım. Yazarın kalemine "Şafak Vakti" serisinden ve internet üzerinde yazdığı kitaplardan aşinayım. Çokta seviyorum. Ama Allah var böyle bir kitap yazdığı için cesareti takdire şayan. Neden mi? Çünkü kitap resmen +25 Ki zaten arka kapakta da yetişkin okurlar için olduğu da belirtiliyor. Konumuza gelirsek; Efsun 18 yaşında mahalleden abisinin arkadaşı Akın'a çocukluğundan beri aşıktır. Ve türlü oyun kurarak kendini Akın'ın kapısında bulur. ( Resmen deli cesareti) Ve alev ateş bir gece geçirirler. ( Bu kısım o kadar ayrıntılı ki resmen ilk yüz sayfa bu erotizme ayrılmış.) Ama işte gelin görün ki bu ateşli çiftimiz o günün sabahında Efsun'un kapı dışarı edilmesi ile yedi yıllık bir ayrılığa mahkum olurlar. Bu ayrılık iyi ki yaşandı dedim okurken çünkü ayağa kalkmış, kendinin farkında olan, egoist bir doktor olarak Efsun'u okuyacağız. O 18 yaşındaki toy kızın yerine dimdik duran bir kadın... Doktor olup tayini Hakkari'ye çıkan Efsun; teröristler tarafından kaçırılınca onu Akın' ın timi kurtarır ve çiftimiz yedi yıl aradan sonra bakalım neler yaşayacaktır? Kitapta yazar öyle bir son yazmış ki ikinci kitapta o son nasıl toparlanacak, karakterlerimiz nasıl davranacak diye düşünmeden edemiyorsunuz.Acil ikinci kitabı biri üzerime fırlatıyor mu ne yapıyorsa yapsın ihtiyacım var resmen benim bu kaosa. Dediğim gibi çok fazla cinsel öge var okuyacaklar bunu bilerek başlasınlar kitaba diyorum. İlgisini çekenlere şimdiden keyifli okumalar dilerim
Rezillik
2023 39. kitabı
Son üç saattimi bu kitaba ayırdım ve en berbat üç saatimdi. Konu Efsun adındaki lise son sınıf öğrencisinin çocukluktan beri aşık olduğu abisinin arkadaşına artık bir kadın olduğunu göstermek istemesi ve bu yolla kendine aşık etmesi. Yani kızımız diyor ki ben bir yalanla evine gidip onu yatağa atarsam beni artık çocuk olarak görmez ve bana aşık olabilir. Bu ne saçma bir mantık bu nasıl bir küçük düşme diyorsanız durun daha bitmedi. Üstüne çocukla yatabilmek için yalvarıyor. Akın denilen sözde esas erkekte yok yapamam abin arkadaşım falan zırvalayıp beşinci dakikada kıza bahsetmek istemediğim şeyler yapıyor. Üşenmedim ve saydım tam olarak 95 sayfası kızın oğlanı baştan çıkarma çalışması. Klasikler silsilesi diyeceğim ama değil. Daha önce böyle bir şey okumadım, duymadım, görmedim. Yazar yatağa yattığında kafasında kurduğu hayal dünyasını bizle paylaşmış gibi geldi daha çok. İlk kez bu kadar kesin bir şekilde okumayın diyorum. Gerek yok okumayın zaman kaybı.
2023 Okuma Raporları
2023 95. kitabı
Okunma: 19 Kasım 2023 02:32
Merhabaaa herkeseeee Ay çok yorucu bir ay olmadı mı bu ay cidden zor nefes alıyorum ve daha bitmedi henüz devamı var ama tabi ki bu sürede kitaplar vee @yazarrpink kitabı ben bayıldım hatta bazı yerlerde gülmekten okuyamadım benzetmeler der susarım arkadaşlar ilk defa kalemini okudum yazarın ve elbette son olmayacak , kitabımız askeri kurgu sizi alıp götürüyor zaten konusu, azcık da smut olabilir (ay ne azcık baya var dı ) Kitabın bazı yerlerinde ki ince anlatımı çok beğendim diye bilirim. Başlı başına güzeldi zaten kitap ama daha yakın hissettim sanki o ince ayrıntılara gelelim kitabımıza... Efsun belli yaşından beri abisinin de arkadaşı olan Akın' a aşıktır ve bir türlü kendini fark ettiremediğini düşünür bu yüzden de kendince bir oyun tasarlar . Düşündüğü gibi ilerler her türlü role girer ve en sonunda amacına ulaşır peki ya ertesi gün... Akın Efsun'un ona yalan söylediğine emin olur ve bu ilişki başlamadan biter , biter ama kim için ne acılarla... Efsun aşkına yenik düşer Akın 'a ulaşmaya çalışsa bile ulaşamaz ve bir telefon gelir ansızın arayan Akın'dan ' Unut Efsun' der 'unut yaşanmadı say' kendi unut dese bile aslında bu aşk onun kalbine çoktan girmişti. Efsun telefondan sonra iyice dağılır bir süre zor toparlanır sonra acısını unutmak için ders çalışır bu hırs ona doktorluk verir tam yedi yıl boyunca ne aşkından vazgeçe bilir nede onu affede bilir. Adam yedi yıl önce bitirmişti başlamadan peki yedi yıl sonra neden yalvardı aşkına yolun başında yoktu oysa biliyordu... Ama yinede geri kalan yolda onunla olmak istiyordu... İstiyordu ama yaşanmışlıklar... İstiyordu ama aralarında patlayan bir bomba izin vermiş miydi bu aşka Soluksuz okudum dedim ya cidden sonda bomba patladı arkadaşlar okuyun derim Her adını andığımda heyecanla midemde
2024 33. kitabı
Hayatım boyunca böylesine kötü böylesine iğrenç bir kitap okumadım. Bu kitap +25 falan değil. Bu kitap porno. Çocuk yaşta Efsun, kelli felli asker neler yapıyor şurada söyleyemiyorum bile. Kitapta normal cümleler yok. Kitapta diyalog yok aslında. 40 sayfası konuşmaysa diğer yerleri porno. Bu kitabı sadece sapık düşüncelerle yazdığını düşünüyorum. Hadi o yazdı. Neden bunu bastın e yayın evi? Kimse bahsetmemiş sanırım ama kitapta kız karakter teröriste sakso çekiyor. Öleceğime şeyini ağzıma alırım diyor. Tüylerim diken diken oldu. Genç kızlarımız okuyor bu kitapları. Yazık değil mi? Neden sapık düşüncelerini topluma arz edersin? Umarım tez zamanda toplanıp imha edilir.
Ateş Hattı
2023 55. kitabı
İnsanın ilk aşkı kaç yaşında olur? Efsun kendini bildi bileli Akın ‘a aşık doğmuştu.. 18 yaşın da ise en yakın arkadaşına yaptığı planı bahsederken kendini nasıl tehliye attığını farkında bile değildir.. Aşk için herşey mübahmıdır? İşte Efsun tam da aşkın deli ve cesaretli haliyle karşısına çıkar.. Hayatı boyunca neşeli esprili kız Akına büyüğünü kanıtlamaya gider.. Akın ise daha çocuk gördüğü Efsun a bunun bir takıntı olduğunu ve zamanla onu unutması gerektiğini ona sert bir şekilde belli eder.. Çünkü bir yalan ne kadar sürer? Efsun hoşçakal demeden dinlediği hakaretler sonucunda zorla evine bırakılırken Akın hayatından tamamen gider.. Efsun kendisini hastanede bulmasıyla neler olduğunu hatırlar..Ailesi okulunu bitirmesi için direnirlerken Efsun sadece kalbini dinler.. Yıllar geçtiğin de Efsun artık tamamen ayaklarının üzerin de duran iş sahibi ve güçlü bir kadındır.. Akın ise yaralı bir adam.. Geçmişte yaşanılanlar pişmanlık mıdır? Gelecekleri varmı? Kader denilen şey insanın alın yazısımıdır? Peki sevgi ne isterdi? Yazarın daha önceki kitaplarını okuduğum için kalemine hakimdim.. Bir yerde hatta bir kitabın dan alıntı bile vardı.. Bu kitapta da bir günde biten bir kurgu okudum.. Efsunun esprileri dik başlılığı duygusallığı , Akın işi gereği gelecek kaygısı araların daki konuşulamayanlar eminim devam kitabında okuycağız.. Kitap konusu +18 olduğunu belirtmek isterim..
Roman
2023 107. kitabı
Okunma: 13 Kasım 2023 22:24
Efsun 18 yaşında gencecik hayat dolu bir kız. Abisinin arkadaşı olan, Akın’a kendini bildiğinden beri aşık. Efsun, artık bu aşkı tek başına yaşamak istemez ve kendince oynadığı bir oyun ile Akın’ın evine gider. Amacı Akın’a saldırıya uğradığını söyleyip, çocukça ama tüm masumluğu ile kurduğu oyunun gerçek olduğuna inanmasını sağlamak.Bu esnada da Akın’a olan aşkını itiraf edip,onu kendi bedenine mühürlemek. Kurduğu oyun tamda istediği gibi gider ve Efsun’un her hücresi Akın’a karışır. Ertesi sabah hiçte hayal ettiği bir güne uyanmaz Efsun. Akın kurduğu oyunu bir şekilde farkeder ve ona yalan söylediği için,bir daha onunla görüşmek istemediğini söyler. Efsun tüm hayal kırıklığını alır gider ve bir daha Akın’a asla ulaşamaz. Tam 7 yıl… Koskoca 7 yıl,tek bir haber dahi alamazlar Akın’dan. Ne Akın’ın ailesi ne de Efsun… Efsun yakın arkadaşı Sare ve Yunus ile birlikte atamalarını aynı şehir’e isterler.Hakkari sınırda ki bir ana sağlığına tayinleri çıkar. Teröristler tarafından doktor olduğu için kaçırılan Efsun,hayatın ona sunduğu sürpriz ile karşılaşır. Onu teroristlerin ekinden kurtaran tim’in komutanı Akın’dır. Akın ve Efsun için artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır. Kitap yetişkin içeriğe sahip öncelikle bunu belirteyim. +25 yaş ve üzeri için okurların okuması yerinde olur çünkü bolca smut içeriyor Akın’a çok kızdım. Efsun’u aptalca bir bahane ile terketmesi hiç olmadı Kitap öyle bir son ile bitti ki. Kitabın böyle bir son ile biteceğini asla düşünmemiştim. Acilen ikincisinin çıkması gerekiyor
Korkunçtan Daha Öte Bir Kelime Varsa O
Puan vermedi
Bunun ne olduğunu bilmiyorum. Bu bir kitap değil. Birinin düşünceleri değil. Bu bir fantazi bile değil. Korkunçtu. Okurken kendi beynimden ve kalbimden utandım. Erotik sahneler bitecek diye atladım atladım ve atladım... Ama bitmedi. Bunu seks hikayeleri gibi bir portala yazsanız da zavallı okurlar denk gelip beyin sinir hücrelerini kaybetmese nasıl olur? Hayır, yazar "ben kitap çıkarttım"falan derken böyle bir şey yazdığını ailesine eşine dostuna nasıl açıklamış? Ben bu yazarın yakını olsam bu tarz arzuları olduğunu öğrenir öğrenmez ondan uzaklaşırdım. Romantiklik yok, gerçeklik derinlik gözlem yok, diyalog gücü betimleme herhangi edebi bir öğe yok. Kitap özelliğini taşıyacak elle tutulur hiçbir yanı yok. Kısacası hayatına fidan olarak başlamış ve ağaç olarak yaşamış son olarak da böyle bir kitap olarak bitmiş bir canlıya bu yapılır mı? Hiçbir şeyden olmasa ağaçtan topraktan utanır insan... Böyle kitap yazanın düşmana ihtiyacı yok. PinkpinkYazarPinkpinkYazar
2023 85. kitabı
Bilenler bilir askeri kurgu denildiğinde hooop oraya damlayanlardanımdır. Asker, doktor aşkı olunca da yemede yanında yat hesabı koşa koşa kitabı okumaya başladım. Kitap yetişkin okurlar için, benden duymuş olmayın ama yazar cevap verdiği yorumlarda +25 ibaresini kullanıyor. Yani okuyacaksanız dümdüz yetişkin içerik okuyacağınızı düşünmeyin. Bu kitap çok daha fazlası Efsun, çocukluğundan beri abisinin arkadaşı olan Akın’a saplantılı derecede aşıktır. Çocukluğu, ergenliği hatta tüm gençliği Akın, Akın, Akın diyerek geçmiştir. 18 yaşında artık yeter, beni ve ona olan aşkımı fark etmek zorunda diyerek aklına koyduğu planı gerçekleştirmek için Akın’ın evine doğru yola çıkar. Aklındakiler ise 18 yaşındaki bir genç kız için hiçte masum sayılacak şeyler değildir. Kendisine saldırılma süsü verip Akın’ın evine sığınan Efsun gecenin sabahında hedefini gerçekleştirmenin mutluluğuyla uyanır ancak gerçekler onun suratına bir tokat gibi çarpacaktır. Çünkü Akın dün gece aslında Efsun’un başına hiçbir şeyin gelmediğini, yaşandığını söylediği her şeyin bir oyun olduğunu öğrenmiştir. Efsun’u evinden, hayatından kovup yaşadıkları ateşli geceyi unutmasını söyler ve bunları hiçte masum cümlelerle ifade etmez. Kalp kırıklıklarıyla evine dönen Efsun günlerce kendisine gelemez. Yaşadığı şeyleri, Akın’ın sarfettiği sözleri unutamayan Efsun silkelenip kendisine gelmekten başka yapacak bir şeyi yoktur. Derslerine sıkı sıkı sarılıp tıp kazanan Efsun, Akın’dan ayrı geçen yedi yılın sonunda Şark görevi için Hakkariye gönderilir. Bu noktada Akın ile yolları nasıl kesişiyor dediğinizi duyar gibiyim ancak bu sorunun cevabı sayfaların arasında Ben kitabı çok severek okudum ve nedense fantastik kitaplarda olduğu gibi ilk kitabın konuya giriş kitabı olduğunu düşünüyorum. Tüm bu okuduklarınız
1000k
2023 190. kitabı
Okunma: 18 Eylül 2023 22:02
DİKKAT YETİŞKİN İÇERİK! Şimdi kimse ağız burun eğmesin, kitapseverler arasında erotizm de seven çoktur. Bazıları özellikle seçer, bazıları olursa iyi olur der, bazıları denk gelirse sorun etmez. Yazmak başlı başına bir sanat, bazı kurgular için zeka-mantık bazıları için güçlü hayal gücü ve bazıları içindr yetenek gerekir. Ben şahsen yetişkin içerik yazmanın bir yetenek olduğunu düşünüyorum. Bu kitabı okumadan önce alenen yorum yapacağıma söz verdim, ima yok. Öncelikle bu kurgunun smut amaçlı yazıldığını belirtmeliyim. Amaç yerine gerilmiş. Ama benimde bir sınırım olduğundan bir puan kırdım. Sahneleri atınca olay örgüsü var ama bir tık az kalmış. Çok çılgın bir grupla okuduk, 2 hafta full karakterlere saydırdılar beynim şişti grup beni çileden çıkardı. Tartışma konumuz esas kızın 18 yaşında olmasıydı ve benim bir itirazım var. Kurgu da olsa mantıksız değil. Ortalık 18 yaş altı azıtmış ergenlerler dolu. Ben kızın yanukluğuna söverken oğlanın da yanukluğuna saydırdım. Evlerden ırak yalnız serinin 2. Kitabı olacağından olay örgüsünün 2. Kitapta yoğun olduğunu biliyorum. Anlayacağınız yazar ilk kitapta milletin kudurukluk seviyesini nirvanaya ulaştırıeken 2.de düşüreceklütfen öyle olsun çünkü biz operasyon sahnelerindeki komik muhabbetleri okumayı çok seviyoruz. Son olarak ısrarla veletlerinizin ulaşamayacağı yerlere koyun kitabı diyorum Bu kadar açıklamadan sonra yabancı çeviri smut hikaye okuyup da Türk yazara ıh mıh ederseniz bilmem ama etmeyenler için dehşet ve ibretle