Benimle Öl

Ağustos 2015
Koridor Yayıncılık
Sıralamalar

2023 9. kitabı
Gerilim ve psikolojik derinliğiyle okuru içine çeken bir polisiye romanı... Cinayetlerin ardındaki sır perdesi açıldıkça hem karakterlerin karanlık geçmişleri hem de insan ruhunun gizli yönleri ortaya çıkar. Yazar, sürükleyici dili ve sürekli artan temposuyla okuru merakta bırakır; her bölüm yeni bir ipucu getirirken aynı zamanda yeni sorular doğurur. Bu eser, sadece bir cinayet hikâyesi değil, aynı zamanda güven, ihanet ve insanın en kırılgan yanları üzerine düşündüren bir yolculuktur. Kitap, gerilimi seven okurlara hem heyecan hem de insan psikolojisine dair derin mesajlar içerir. İyi okumalar :)
Benimle Öl
2026 27. kitabı
Bu bir psikolojik gerilim ve suç romanı. İçinde seri cinayetler, karanlık sırlar ve baya gergin bir atmosfer var. Hikaye genelde bir dedektifin ya da soruşturmacının, acayip ve rahatsız edici cinayetleri çözmeye çalışması etrafında dönüyor. Kısaca: Beyin yakan, biraz da sinir bozan ama sürükleyici bir kitap. Ben zaten polisiye kitaplarını severim buda sevdiklerimden biri iyi okumalar.
Alıntı
2018 110. kitabı
Dedektif stadler ilginç bir o kadar da karmaşık görünen bir travesti cinayetini araştırırken bu cinayetin daha önce gerçekleşen başka bir cinayetle bağlantıları olabileceğini söyler fakat bunu kanıtlayacak yeterli delillere sahip değildir. Stadler cinayeti çözmeye çalışırken Eskiden katil profili analizcisi olan Liz Montario' dan yardım ister ancak Liz artık bir üniversitede psikoloji öğretmeni olarak sakin bir hayat sürdüğünden davayı kabul etmek istemez. Taaaki Liz bir kaç gün sonra ise masasında imzasız isimsiz bir not buluncaya kadar. Notta "Beni bul."yazılıydı. Liz bu nottan sonra davayı kabul eder. Cinayeti araştırırken olayların ucunun kendisine dokunduğunu farkeder ve işler çok ilginç ve heyecan verici yönlere kayar. Cinayetleri kimin işlediğini söyleyemem sürprizi kaçar Bence kitap okunmaya değer. Çok heyecan uyandıran bir eser. Şimdiden iyi okumalar. Esenler Kalın. 🤗🤗🤗
·405 syf.·
2018 6. kitabı
Çocukluğumda çok sevdiğim bir bilim kurgu dizisiydi, kitabı olduğunu öğrenince almak istedim. 41 yıllık bir kitap olduğu halde kondüsyonu iyi. Sadece kapak baskı kalitesi pek güzel değilmiş o da yayınevinin suçu tabi ki :)ama yinede iyiydi
Benimle ÖlKaren Sander · Koridor Yayıncılık · 2015236 okunma
Küçük bir karışıklığın neden olduğu büyük bir seri cinayetler skandalı
2023 2. kitabı
Okunma: 12 Nisan 2023 16:58
Katil profillerini analiz ederek cinayet vakalarını olağan üstü bir şekilde çözen psikolog Liz Montario, bir gün çalışma odasına gelen bir mektupla irkilir “Bul beni”. O günden sonra seri cinayetler başlar ve bu seri cinayetlerdeki detaylar ancak Liz’in anlayabileceği ve bağdaştırabileceği detaylardır. Seri katilin radarında ise cinsiyet değiştirme ameliyatı ile erkekten kadın olan bireyler ve ünlü psikoloğumuzun çevresinde değer verdiği korumasız insanlar vardır. Benim yorumuma gelecek olursak katil kamufle olma işini çok iyi çözmüş ve çok zeki bir katil. Karda yürüyüp ayak izini belli etmez dediklerimizden. Kitap güzel olmasına güzel fakat bana o kadar akıcı bir kitap gibi gelmedi uzun bir zamana yayarak ancak okuyabildim belki de o yüzdendir. Fakat polisiye sevenler bir şans verebilirsiniz, eğer veremeyecek gibiyseniz de üzülmenize hiç gerek yok.
Edebiyat & Roman
Gerilimmm
2020 22. kitabı
Polisiye,gerilim,ölümler,katiller seviyorsanız çok sevip hem bitirmek isteyeceğiniz bir katil ve kurbanları hikayesi benimle öl. Kitabın ilk sayfasından son sayfasına kadar neden diye sorgulatan bir kitap.
2018 9. kitabı
Okunma: 11 Şubat 2018 09:08
Sürükleyici ve güzeldi ama sonunu cok yüzeysel geçmiş gibi geldi daha fazla detay verebilirdi yarıda kalmış gibi hissettim. Yine de okumaya değer derim.
2020 5. kitabı
Okunma: 05 Mayıs 2020 16:41
Sürükleyici ve okuyana hep bir sonraki adımı düşündüren, sayfaları çevirme isteği uyandıran bir kitap.. Okuması kolay ve keyif veren bir polisiye romanı... Tavsiye ediyorum :)
2018 480. kitabı
Eski bir davayı hatırlatan yeni bir olay. Kimseyi ikna edemeyen dedektif... Şüphelendiğiniz kişi bir yangında bir yangında ölmüşse ve aradan 16 yıl geçmişse kimi nasıl ikna edersiniz? Karınız öldürülmüşse ve ölümünden sonra önceki hayatında erkek olduğunu öğrenseniz ne yapardınız? Kitap sizi heyecandan heyecana sürükleyecek.
·405 syf.·
2024 57. kitabı
Bir kadın evinde ölü bulunur. Katil olay yerini tam anlamıyla bir sanat eseri gibi bırakmıştır. Dedektif Stadler’e göre bu eski, kapatılmış bir davayı anımsatmaktadır. Ancak çevresindekileri inandığı şeye ikna edemez. Çünkü şüphelendiği adam, hapishanede kendi çıkardığı yangında ölmüştür. Stadler bir psikologdan yardım ister. Katil profillerini analiz eden Liz Montario, en son bir yıl önce bir seri cinayet vakasını olağanüstü bir biçimde çözmüş ve ardından bir psikoloji öğretmeni olarak sakin yaşantısına geri dönmüştür. Fakat bir gün çalıştığı üniversitedeki odasına postayla iki gizemli kelimenin yazılı olduğu bir mektup gelir. Beni Bul. Zihnini paranoyadan kurtarabilmek için dedektifin teklifini kabul eder ve gerçekle gerçek olmayan arasındaki ince çizgide yapacağı en ufak bir hata ölümcül olacaktır. Keyifli okumalar…
Edebiyat & Roman

Karen SanderYazar · 1 kitap
Gerçek ismi ''Sabine Klewe'' adı altında sayısız gizem, gerilim yazmıştır. Ayrıca ''Sabine Martin'' takma adıyla da yazmıştır. Düsseldorf ve Londra'da edebiyat ve edebiyat okudu. Kendini tamamen yazıya adamadan önce, Düsseldorf'daki Heinrich Heine Üniversitesi'nde on yıl boyunca serbest çevirmen ve öğretim görevlisi olarak çalıştı. 3 oğlu ile yaşamaktadır.